Zoeken
Menu

Uit de Energie Enquête van Energiemedia en VNU Exhibitions blijkt dat onder een groot aantal branches bereidheid is om te investeren in energiebesparing. Bijna driekwart (71%) van de ruim 4600 respondenten staat (zeer) positief tegenover investeringen in energiebesparing. Bijna de helft (42%) verwacht binnen afzienbare tijd een energieproject op te starten met als doel energie te besparen of op te wekken. Goed nieuws dus voor vakbeurs Energie 2012, van 9 tot en met 11 oktober in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. 

 
Met ruim 200 exposanten loopt het totaalaanbod van Energie 2012 nu al voor in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Vorige editie werd het zonne-energieplein door bezoekers als meest interessante segment op de beurs ervaren. 34% hiervan wil het plein zeker ook dit jaar terug zien op de beurs. Het aanbod van solar is dan ook sterk gegroeid. De beurs telt op dit moment 30 exposanten op dit gebied. 
 
Resultaten editie 2011 
Energie 2011 had 10.107 bezoekers in drie dagen tijd. Eendere van de bezoekers had vooraf aan de beurs plannen om te investeren. Tijdens het bezoek aan de beurs kwam hier zelfs 11% bij. 29% van de bezoekers was directeur of eigenaar. Het aantal eindbeslissers bedroeg ook 29%. 
 
Energie 2012 
Energie 2012 is van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 oktober in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. De vakbeurs wordt bezocht door energiemanagers, directies, ingenieurs, technisch managers, gemeenten, bouw- en vastgoedprofessionals en facilitymanagers. Energie 2012 biedt alles op het gebied van slimme inkoop van energie, terugdringen van energieverbruik en energiebeheer. Meer informatie is te vinden via www.energievakbeurs.nl. 

Ook interessant