Zoeken
Menu

 

EURO-INDEX introduceert met de Fluke T-100-serie een viertal nieuwe tweepolige spanningstesters. De serie voldoet aan de meest recente en relevante standaard voor dit type instrumenten: EN61243-3 2010. Drie van de vier toestellen beschikken over veiligheidsklasse CAT IV 600 V en hebben daarmee een zeer breed toepassingsgebied. 
 
De Fluke T-100-serie is ergonomisch vormgegeven en biedt verschillende methoden om de gebruiker te informeren over testresultaten, waaronder LED indicatie, numerieke weergave van de meetwaarde op een LCD met achtergrondverlichting, akoestische signalen (zoemer) en zelfs voelbare indicatie (vibratie).
 
Elk instrument wordt geleverd met speciale meetpenkapjes, waarmee het blootgestelde metalen deel van de punt van 19 naar 4 mm kan worden gereduceerd. Daarnaast zijn ook een tweetal 4 mm dikke schroefpunten beschikbaar, voor metingen in WCD’s. De kapjes en schroefpunten kunnen op handige wijze worden opgeborgen in de beschermkap.
 
Afhankelijk van het gekozen model beschikken deze instrumenten naast spanningsmeting over een doorbeltest, weerstandsmeting, fase-indicatie, een simpele aardlekschakelaartest en indicatie van de draaiveldrichting.

Ook interessant