Zoeken
Menu

 

Tijd om uw spotpyrometer te vervangen? Of bent u klaar voor iets veel beters?Warmtebeeldcamera's worden meer en meer onderdeel van het standaard gereedschap van elke bouw professional. Steeds meer gebruikers schakelen over van een spotpyrometer naar een warmtebeeldcamera voor het meten van temperaturen zonder contact te maken. 
 
Als u besluit om uw spotpyrometer te vervangen en een FLIR i7 of FLIR E60 te kopen voor het einde van dit jaar biedt FLIR u de volgende GRATIS voordeelpakketten aan:
 
FLIR i7
Als u besluit om een FLIR i7 te kopen, dan krijgt u de volgende accessoires GRATIS:
  • Een beschermtas
  • Een gereedschapsriem
  • Een autolader, zodat u de batterij kunt opladen onderweg naar uw volgende klus
Totale besparing met dit pakket: € 116,- *
 
FLIR E60bx
Als u besluit om een FLIR E60 te kopen, dan krijgt u het volgende GRATIS:
  • Een beschermtas
  • Extra batterij
  • FLIR Reporter software die u helpt om uitgebreide inspectierapporten te maken
Totale besparing met dit pakket: € 381,- *
 
Profiteer van deze unieke aanbiedingen en bestel uw FLIR i7 of FLIR E60bx vóór 31 december 2012
 
Informatie over warmtebeelden
Warmtebeeldtechnologie omvat het gebruik van camera's met speciale sensoren die de thermische energie die een voorwerp uitstraalt, kunnen “zien”. Thermische energie, ook wel infrarood energie genoemd, is licht met een langere golflengte dan het menselijk oog kan detecteren. Het is het deel van het elektromagnetische spectrum dat wij als warmte registreren.
 
Met infraroodlicht kunnen we zichtbaar maken wat we niet met onze ogen kunnen zien. Warmtebeeldcamera's produceren beelden van onzichtbaar infraroodlicht of "warmteopwekking". Op basis van temperatuurverschillen tussen voorwerpen ontstaat een helder warmtebeeld. Dit kan uitstekend worden gebruikt voor preventief onderhoud, gebouweninspecties, onderzoek en ontwikkeling en geautomatiseerde toepassingen.
 
Warmtebeeldcamera's registeren beelden in volledige duisternis, in het holst van de nacht, bij dichte mist, op grote afstand en door rook. De camera's worden ook gebruikt voor beveiliging en toezicht, bij brandbestrijding, in de maritieme en automobiele industrie en voor vele andere toepassingen.
 
Informatie over FLIR Systems
FLIR Systems is wereldwijd marktleider op het gebied van het ontwerp en de fabricage van warmtebeeldcamera's voor een keur aan toepassingen. Het bedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring. Wereldwijd worden momenteel duizenden warmtebeeldcamera's gebruikt voor preventief onderhoud, gebouweninspecties, onderzoek en ontwikkeling, beveiliging en toezicht, in de maritieme en automobiele industrie en andere sectoren waarbij nachtvisie essentieel is.
 
FLIR Systems beschikt over zeven fabrieken in de Verenigde Staten (Portland, Boston, Santa Barbara en Bozeman), Zweden (Stockholm), Estland (Tallinn) en Frankrijk (nabij Parijs). We hebben kantoren in Australië, België, Brazilië, China, Dubai, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, India, Italië, Japan, Korea, Nederland, Rusland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. 
 
Het bedrijf heeft meer dan 3200 toegewijde infraroodspecialisten in dienst en biedt haar diensten via lokale verkoop- en ondersteuningsafdelingen aan op internationale markten via een internationaal distributienetwerk.
 
* Excl. BTW. Gebruikte beelden zijn alleen voor illustratieve doeleinden. Specificaties zijn zonder kennisgeving onderhevig
aan wijzigingen. Deze actie is geldig vanaf 1 september 2012 tot 31 december 2012 en kan niet worden gecombineerd met
andere FLIR Systems promotionele aanbiedingen. Deze actie is geldig in de volgende landen / regio 's: Afrika, Albanië, België,
Bosnië, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Polynesië, Griekenland, Guadeloupe,
Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Martinique, Montenegro, Nederland, Nieuw-Caledonië, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland.

Ook interessant