Zoeken
Menu

 

Warmtebeeldcamera's worden veel gebruikt in de bouw. Gebouwen kunnen snel en grondig worden gescand met behulp van een FLIR warmtebeeldcamera. Problemen die niet met het blote oog te zien zijn kunnen snel worden geïdentificeerd. Om de kleinste problemen op te kunnen sporen heeft u een warmtebeeldcamera nodig uitgerust met de noodzakelijke functies die u een hoge kwaliteit warmtebeelden oplevert. Dat is precies wat de FLIR T440bx en FLIR T640bx doen. 
 
Zowel de FLIR T440bx en FLIR T640bx zijn uitgerust met unieke FLIR functies, zoals MSX, touchscreen met teken mogelijkheid, MeterLink en Wi-Fi connectiviteit. De FLIR T640bx produceert warmtebeelden van 640x480 pixels. Gebruikers die deze hoge beeldkwaliteit niet nodig hebben kunnen kiezen voor de T440bx die een beeldkwaliteit van 320x240 pixels biedt.
Tot 31 december 2012 biedt FLIR Systems een unieke aanbieding. Als u besluit om een FLIR T440bx of FLIR T640bx te kopen dan krijgt u het volgende GRATIS:
 
• Een Niveau I cursus van 5 dagen georganiseerd door het Infrared Training Center (ITC) die u zullen
helpen om alles uit uw camera te halen.
 
• FLIR Reporter software die u helpt om professionele inspectierapporten te genereren
 
• Een EXTECH MO297 vochtmeter of een EXTECH EX845 stroomtang die u kunt aansluiten op uw
warmtebeeld-camera dankzij de unieke FLIR
MeterLink-technologie.
 
Bespaar tot € 2.765 *
 
Informatie over warmtebeelden
Warmtebeeldtechnologie omvat het gebruik van camera's met speciale sensoren die de thermische energie die een voorwerp uitstraalt, kunnen “zien”. Thermische energie, ook wel infrarood energie genoemd, is licht met een langere golflengte dan het menselijk oog kan detecteren. Het is het deel van het elektromagnetische spectrum dat wij als warmte registreren. Met infraroodlicht kunnen we zichtbaar maken wat we niet met onze ogen kunnen zien. Warmtebeeldcamera's produceren beelden van onzichtbaar infraroodlicht of "warmteopwekking". Op basis van temperatuurverschillen tussen voorwerpen ontstaat een helder warmtebeeld. Dit kan uitstekend worden gebruikt voor preventief onderhoud, gebouweninspecties, onderzoek en
ontwikkeling en geautomatiseerde toepassingen.
 
Warmtebeeldcamera's registeren beelden in volledige duisternis, in het holst van de nacht, bij dichte mist, op grote afstand en door rook. De camera's worden ook gebruikt voor beveiliging en toezicht, bij brandbestrijding, in de maritieme en automobiele industrie en voor vele andere toepassingen.
 
Informatie over FLIR Systems
FLIR Systems is wereldwijd marktleider op het gebied van het ontwerp en de fabricage van warmtebeeldcamera's voor een keur aan toepassingen. Het bedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring. Wereldwijd worden momenteel duizenden warmtebeeldcamera's gebruikt voor preventief onderhoud, gebouweninspecties, onderzoek en ontwikkeling, beveiliging en toezicht, in de maritieme en automobiele industrie en andere sectoren waarbij nachtvisie essentieel is.
 
FLIR Systems beschikt over zeven fabrieken in de Verenigde Staten (Portland, Boston, Santa Barbara en Bozeman), Zweden (Stockholm), Estland (Tallinn) en Frankrijk (nabij Parijs). We hebben kantoren in Australië, België, Brazilië, China, Dubai, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, India, Italië, Japan, Korea, Nederland, Rusland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het bedrijf heeft meer dan 3200 toegewijde infraroodspecialisten in dienst en biedt haar diensten via lokale verkoop-en ondersteuningsafdelingen aan op internationale markten via een internationaal distributienetwerk.
 
Ga voor meer informatie over FLIR Systems en onze producten naar www.flir.com.
 
* Excl. BTW. Gebruikte beelden zijn alleen voor illustratieve doeleinden. Specificaties zijn zonder kennisgeving onderhevig aan wijzigingen. Deze actie is geldig vanaf 1 september 2012 tot 31 december 2012 en kan niet worden gecombineerd met andere
FLIR Systems promotionele aanbiedingen. Deze actie is geldig in de volgende landen / regio 's: Afrika, Albanië, België, Bosnië,
Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Polynesië, Griekenland, Guadeloupe, Hongarije,
Ierland, IJsland, Israël, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Martinique, Montenegro, Nederland, Nieuw-Caledonië, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland.

Ook interessant