Zoeken
Menu

Verhuizing van Schiedam naar nieuw kantoor 
Danfoss B.V., toonaangevend fabrikant van elektrische en mechanische componenten en regelaars voor airconditioning, verwarming, koeling en elektrische aandrijftechniek, verhuist. Op 26 november betrekt het bedrijf haar nieuwe pand gelegen op de Vareseweg 105 in Rotterdam. 

De verhuizing vindt plaats op vrijdag 23 november vanaf 12:00 uur. Vanaf maandag 26 november zullen alle afdelingen operationeel zijn.
 
De telefoonnummers en e-mailadressen blijven ongewijzigd.
 
Het nieuwe adres is:
Vareseweg 105
3047 AT Rotterdam
 
Het Rotterdamse pand biedt Danfoss Nederland verschillende nieuwe mogelijkheden. De keuze voor de Vareseweg is gemaakt vanwege de ligging en bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer als met privévervoer. Het gebouw beschikt ook over ruime parkeergelegenheid, een aanzienlijk groter magazijn en goede mogelijkheden voor laden en lossen. Daarnaast heeft het Danfoss Executive Committee gekozen voor dit pand vanwege de professionele uitstraling, het klimaatsysteem en een snellere internetverbinding dankzij glasvezel. 
 
“Deze verhuizing is een nieuwe stap in de verdere ontwikkeling van Danfoss Nederland. Wij geloven in het belang van een goede bereikbaarheid en een optimalisatie van onze diensten. Daarom kozen we voor deze nieuwe locatie, die naast de uitstekende ligging ook veel facilitaire verbeteringen biedt.” Aldus Laiyong Au, GS Country Manager Benelux.
 
Danfoss B.V. is fabrikant van elektrische en mechanische componenten en regelaars voor airconditioning, verwarming, koeling en elektrische aandrijftechniek. Danfoss is actief in meer dan 100 landen, heeft 25.740 medewerkers en meer dan 1.800 patenten op een scala aan producten. De producten worden ondersteund door een lokale verkoop- en supportafdeling. 

Ook interessant