Zoeken
Menu

 

EURO-INDEX presenteert met de BLAUWE LIJN® S4600 ST-serie een viertal nieuwe druk(verschil)meters met ongekende gebruiksvriendelijkheid, nauwkeurigheid en functionaliteit. 
 
Er zijn modellen met een meetbereik tot 150 hPa, 1.000 hPa, 5.000 hPa en 8.000 hPa. De bediening van de S4600 ST-serie is gemakkelijk door de overzichtelijke menustructuur. Op het grote TFT kleurenscherm worden de actuele meetwaarde, evenals de maximaal en minimaal gemeten waarde en de barometrische druk weergegeven. De toestellen beschikken over een automatische drukdalingsproef.
 
Als deze functie wordt geactiveerd, dan registreert het instrument de drukdaling gedurende een door de gebruiker opgegeven tijdsinterval (bijvoorbeeld 180 seconden). Deze functie maakt het uitvoeren van een lekdichtheidsbeproeving bij gasleidingen zeer gemakkelijk. De toestellen zijn voorzien van een oplaadbare Li-Ion accu met een lange gebruiksduur.
 
Een IR-poort maakt communicatie met de optionele draadloze EUROprinter mogelijk. Daarnaast is de S4600 ST-serie voorzien van Bluetooth® Smart voor communicatie met andere toestellen. Optioneel kan de S4600 ST-serie worden voorzien van een geheugen voor opslag van 100 meetresultaten.
 
Ook automatische registratie van meetwaarden (datalogging) hoort tot de optionele mogelijkheden. Indien de werking van het toestel wordt aangepast of nieuwe functionaliteit beschikbaar is, dan stelt EURO-INDEX gratis nieuwe firmware ter beschikking via de website. Deze kan worden gedownload, waarna het instrument op eenvoudige wijze kan worden geüpdatet.

Ook interessant