Zoeken
Menu

 

Auerhaan introduceert een nieuwe serie warmteterugwinunits met verwarming en koeling. De warmteterugwinning vindt plaats met behulp van twee in serie geplaatste, statische, aluminium kruisstroom-platenwisselaars. 
 
Met deze opstelling realiseert de Ecotherm een rendement van circa 90%. De Ecotherm-serie bestaat uit zeven modellen met luchtcapaciteiten van 1.000 tot 15.000 m3/h. De toegepaste hoog rendement centrifugaalventilatoren zijn voorzien van energiezuinige gelijkstroommotoren. De units zijn standaard voorzien van een modulerende 100% bypass buitenluchtkleppensectie, vlakfilters G4 aan de gebouwzijde en F7 zakkenfilters aan de buitenluchtzijde. De geavanceerde Honeywell DDC regeling zorgt voor een optimale, duurzame aansturing van de luchtbehandelingsunit, inclusief de optionele warmtepompen.
 
Auerhaan levert de Ecotherm warmteterugwinunits inclusief warmtepompen. De opstelling wordt samengebouwd op een stalen frame en aangesloten op de verwarmings-/koelbatterij. Voor de optimale capaciteitsregeling wordt gebruik gemaakt van inverter warmtepompen. Koeling en verwarming zijn gegarandeerd, ook tijdens de ontdooicyclus.
Net als de overige luchtbehandelingsunits van Auerhaan, is ook de warmtepompuitvoering Plug & Play: voorzien van een complete regeling, stekkerklaar en voorgeprogrammeerd.

Ook interessant