Zoeken
Menu
Schakelmateriaal direct inklikken bespaart tijd Foto: persbericht Legrand

Voor toepassingen van standaard schakelmateriaal is er een nieuw product. Legrand Nederland vervangt de huidige CL-1 Colonnettes voor de CL-6 modellen. Ook biedt het bedrijf de CL-S Colonnettes aan. Voordeel van het laatst genoemde product is dat het Mosaic schakelmateriaal direct ingeklikt kan worden.

De CL-6 beschikt over compartimenten die zijn opgebouwd uit de rompen van de nieuwste GWO 6 wandgoot. Daarbij zijn de minizuilen voornamelijk bedoeld voor standaard 80 millimeter schakelmateriaal. Doordat de C-rail is verwijderd, beschikt de CL-6 over minder obstakels. Wanneer de klant daar voor kiest, kunnen ook de wandgootdozen en deksels worden meegeleverd en kunnen kleur- en lengteafwijkingen worden aangevraagd.

CL-SO Colonnettes

Bij de CL-SO Colonnettes zijn de rompen van de nieuwste GWO Snap-on wandgoot gebruik voor de opbouw. De voordelen die de wandgoot biedt, zijn op die manier opgenomen in de nieuwe energiezuil. Het direct inklikbare Mosaic schakelmateriaal moet zorgen voor extra gemak doordat adapters en afdekramen voor het schakelmateriaal niet langer nodig zijn. Dit heeft als voordeel dat de montage een stuk sneller gaat en ziet het er meer uit als één geheel. “Alle onderdelen zijn perfect op elkaar afgestemd.”

Legrand Nederland biedt bovendien enkele voorgemonteerde versies.

Ook interessant