Zoeken
Menu
Nieuwe serie vermogensschakelaars en -automaten (MCCB)

Energie-efficiëntie en veiligheid zijn twee van de belangrijkste kwaliteitseisen in commerciële gebouwen. Hager introduceert een nieuwe serie vermogensautomaten en vermogensschakelaars onder de naam h3+ die aan deze eisen voldoet.

De nieuwe serie combineert betrouwbare beveiliging tegen overbelasting en kortsluiting met uitgebreide geïntegreerde energiebewaking voor alle laagspanningsdistributiesystemen. Het brede aanbod bestaat uit 3 compacte frame-maten van 25 tot 630 A in 3- en 4-polige uitvoering en met kortsluitwaarden tot wel 110 kA. 

De serie vermogensautomaten is uitgerust met een thermisch-magnetische, magnetische of elektronische trip-unit met veelzijdige instellingsmogelijkheden. 

Praktisch design, intelligente functies en installatiegemak waren de uitgangspunten bij het ontwerp. Dit zie je terug in onder meer de kwartslag-schroeven, de zichtvensters voor hulpcomponenten, de scharnierende frontkap voor extra aansluitruimte en geïntegreerde hangslotbeveiliging. De configuratie doe je naar keuze op het component zelf, via een paneeldisplay of via een tool op een smartphone of tablet.

h3+ Energy

Het geavanceerde Energy model is een voorbeeld van connected switchgear. Door de h3+ Energy te integreren in een energiemonitoringssysteem kun je het energieverbruik bewaken en gedetailleerde informatie verkrijgen. Er zijn uitgebreide mogelijkheden voor connectiviteit en alarmering. Het geïntegreerde OLED-display is onder alle omstandigheden goed af te lezen en is bovendien draaibaar. Een apart display en connectie via Modbus behoren tot de mogelijkheden.

Ook interessant