Zoeken
Menu
Nieuwe kleur FIBARO Walli slimme schakelaars en stopcontacten

De winnaar met een gouden medaille van de BUDMA-beurs – de FIBARO Walli serie die sinds 2019 op de markt is, is nu verkrijgbaar in een geheel nieuwe kleur. "Absoluut elk interieur zal profiteren van de fraaie uitstraling van slimme apparaten in een mooie en stijlvolle antraciet kleur."

De lancering van de FIBARO Walli serie vond plaats op CES 2019 in Las Vegas en echode breed, binnen de installatiemarkt is Walli een revolutie. Veel individuele klanten, installateurs en vastgoedontwikkelaars waren geïnteresseerd in de slimme en klassieke schakelaars en stopcontacten met de trotse ‘Made in Poland’ tag. Veel architecten en ontwerpers vroegen naar de beschikbaarheid in de meest gewilde antraciet kleur.

Wit en antraciet

De antracietkleurige Walli serie zal, net als zijn voorganger, niet beperkt blijven tot het bedienen van verlichting of elektriciteit in slimme huizen, appartementen of kantoren. Zoals elk apparaat dat is aangesloten op het lichtnet, zal het apparaat de elektriciteit meten en onze dagelijkse elektriciteitskosten verlagen. Daarnaast is iedere schakelaar en stopcontact op afstand te bedienen – het gebruiksgemak is een superieure UX-functie.

"De slimme schakelaars en stopcontacten van Walli waren zeer populair bij klanten, media en influencers over de hele wereld. De feedback was erg positief, dus we besloten dat de witte en antraciet versies dezelfde kenmerken moesten hebben", legt Krystian Bergmann, Growth Director van FIBARO uit.

De Walli schakelaars en stopcontacten vormen een complete serie waarmee de visuele consistentie door het hele huis behouden blijft. Hoogwaardig ontwerp en unieke materiaalstructuur zijn ingesloten in een vorm met een verlichte LED ring, waarvan de kleur kan worden aangepast aan het doel van de schakelaar of het stopcontact.

Spraakassistenten zijn een essentiële bedieningsmethode bij IoT apparaten. Walli schakelaars en stopcontacten zijn voorbereid om te werken met spraakassistenten zoals Amazon Alexa, Siri en Google Home via het FIBARO systeem.

Belangrijk om te weten is dat de FIBARO Walli serie op elk moment geïnstalleerd kan worden. Bijvoorbeeld tijdens een renovatie of bij een bestaande installatie, evenals de andere FIBARO apparaten. Het vervangen van niet-intelligente apparaten door slimme alternatieven van FIBARO kan in fasen worden opgedeeld. Vervang de oude technologie systematisch door nieuwe schakelaars en stopcontacten en ervaar het comfort en gemak van een smart home. Dankzij de compacte afmetingen kan Walli in een inbouwdoos geplaatst worden en rechtstreeks op het stroomnet aangesloten worden.

Ook interessant