Zoeken
Menu
LEMO toont productenlijn op EPLAN Data Portal

EPLAN Data Portal is een webgebaseerd platform dat engineers direct toegang geeft tot de elektrische schema's van vele onderdelenfabrikanten, inclusief vanaf heden, LEMO connectoren. Het EPLAN Data Portal is een integraal onderdeel van het EPLAN tekeningenplatform, waarmee gebruikers een aanzienlijke tijdsbesparing kunnen realiseren qua engineering en inspanningen en tevens eenvoudig de gedetailleerde en nauwkeurige documentatie kunnen genereren die de huidige eindgebruikers van automatiseringssystemen nodig hebben.

EPLAN Data Portal bevat een uitgebreide bibliotheek CAD componenten: meer dan 900.000 datasets van meer dan 290 fabrikanten. De datasets zijn ingedeeld in 4 categorieën, te weten elektrotechniek, hydrauliek/pneumatiek, mechanica en procestechniek. De productenlijn van LEMO is te vinden onder Electrical Engineering> Plugs. Zoekcriteria zijn o.a. pin count, electrical current en meer.... Daarnaast bevat het EPLAN Data Portal bestelinformatie, logische symbolen, productfoto's en macro's.

"We hebben voor het eerst kennisgemaakt met het EPLAN-team tijdens de Electronica vakbeurs in München 2018. Het was een langetermijnproject, maar dankzij mijn collega's en met de hulp van EPLAN in Duitsland kunnen we nu meer dan 20.000 datasets online genereren voor onze LEMO producten. Onze plannen voor de toekomst zijn om deze bibliotheek te verbeteren door verder aan de 2D- en 3D-macro’s te werken en items toe te voegen om de productenlijn van de M- en F-serie af te ronden", aldus Serge Buechli, Business Development Manager bij LEMO SA. 

Ook interessant