Zoeken
Menu
Conrad Electronics legt focus op automatisering

Het tweede kwartaal van 2021 staat bij Conrad Electronic geheel in het teken van automatisering. B2B-klanten kunnen op het Conrad Sourcing Platform bijvoorbeeld kiezen uit een breed en diep aanbod van meer dan 240.000 automatiseringsproducten en bijpassende diensten. Er zijn producten beschikbaar op het gebied van besturing, pneumatiek en aandrijvingen, schakelen , signaleren en communicatie. Gebruikers kunnen daarmee bij Conrad hun volledige technische bedrijfsbehoeften afdekken.

Ralf Bühler, CEO van Conrad Electronic, vat de voordelen van het Conrad Sourcing Platform als volgt samen:
"We hebben op het Conrad Sourcing Platform niet alleen een compleet en alsmaar groeiend productaanbod, we bieden ook diensten op maat aan om onze B2B-klanten tot in de puntjes bij hun werk te ondersteunen. Klanten kunnen ons op de traditionele manier benaderen, maar we bieden ook op maat gesneden omni-channel-toegang via de digitale wereld.Van de webshop en Conrad Smart Procure (CSP) voor kleine en middelgrote bedrijven tot grote ondernemingen en concerns via ERP-systemen en eKatalog: om de inkoop blijvend te versnellen, biedt het Conrad Sourcing Platform elke onderneming een passende elektronische inkoopoptie die de inkoopprocessen nog transparanter en efficiënter maakt." 

Individuele aanbiedingsservice

Conrad levert als sterke automatiseringspartner aan industriële onderhoudsorganisaties, (speciale) machinebouwers en productiebedrijven alle reserve- en slijtageonderdelen die nodig zijn voor onderhoud en reparaties, en voor regulier gebruik van installaties en machines. B2B-klanten kunnen kiezen uit een groot aantal merken, bijvoorbeeld Siemens, Wago, Phoenix Contact, Schneider Electric, Weidmüller, Tru Components en Lapp. Het productaanbod strekt zich uit van pneumatische producten, PLC's, industriële sensoren, voedingen, relais, industriële kabels en steekverbindingen tot gereedschap, test- en meetinstrumenten voor de automatisering en verbruiksmateriaal.
Het Conrad Sourcing Platform is echter niet alleen interessant voor de traditionele industriebranche. Ook instellingen voor onderwijs of nascholing en hogescholen profiteren van het brede aanbod.

De B2B-klanten van Conrad hebben de beschikking over een individuele aanbiedingsservice, en kunnen bovendien termijnbestellingen doen en bestellingen op afroep plaatsen, zodat ze vooruit kunnen plannen en de goederen naar behoefte kunnen laten komen. Verder biedt Conrad nog andere productdiensten aan, bijvoorbeeld de professionele kabel- of slangmeetservice of de kabelassemblageservice.

Ook interessant