Zoeken
Menu
Dethlef Pieters nieuwe voorzitter VOMI

Tijdens de recente Algemene Ledenvergadering van VOMI (brancheorganisatie voor dienstverlenende bedrijven in de procesindustrie) is Dethlef Pieters verkozen tot nieuwe voorzitter van de vereniging. Hij volgt Jeroen Maan op die als boegbeeld van de VOMI, met zijn collega bestuurders, de vereniging opnieuw heeft gepositioneerd. Naast de benoeming van Dethlef Pieters tot voorzitter werd Meindert Jongenengel verkozen tot nieuw bestuurslid.

Het voltallige VOMI-bestuur bestaat daarmee naast Dethlef Pieters uit Daphne Holtappel (penningmeester, Conservator Group), Toine Roks (Spie Nederland), Ivo van Vliet (EQUANS Nederland), Bastiaan Spoelstra (Bilfinger Industrial Services Nederland), Dennis Zijlmans (Mourik Services) en Meindert Jongenengel (Croonwolter&dros).

Dethlef Pieters is in het dagelijks leven werkzaam als directeur van Visser & Smit Hanab. Tot voor kort was hij vicevoorzitter en secretaris van de VOMI. In zijn nieuwe rol verwacht de nieuwe voorzitter het huidige beleid te continueren, waarbij gewerkt wordt aan gelijkwaardige samenwerking in de keten en versterking van de leden. Daarbij richt de aandacht zich op de kernthema’s veiligheid, arbeidsmarkt, professionalisering en optimalisatie. 

Ook interessant