Zoeken
Menu
Analyse van energieverbruik kan rekening verlagen Foto: Shutterstock

Hoeveel energie er daadwerkelijk wordt gebruikt, is vaak moeilijk te meten. Laat staan te kwantificeren of te rapporteren voor evaluatie. Dat probleem moeten de nieuwe Fluke 1732 en de 1734 Energy Loggers oplossen. Deze nieuwe producten moeten de informatie gemakkelijk kunnen vinden zodat jij tijdens jouw werk eenvoudig beslissingen kan maken.

De noviteiten van Fluke maken het mogelijk om te ontdekken waar en wanneer energie wordt gebruikt. Daarbij kunnen de metingen op afstand worden gedeeld zodat elke medewerker eenvoudig de gegevens kan benaderen. Dit gebeurt via de Fluke Connect app en maakt het mogelijk real-time beslissingen te kunnen nemen ook als de gebruiker niet in de buurt is. Ook het op afstand uitlezen van de gegevens is mogelijk. Dit zorgt voor meer veiligheid.

Mogelijke (hoge) kosten voorkomen

Met de Fluke 1732 en de 1734 Energy Loggers kan de energierekening worden uitgelezen. Dit heeft als voordeel dat toekomstige kosten, door een gebrekkige vermogensfactor of hoge vraag, kunnen worden voorkomen.

Nieuwe software

Het analyseren en rapporteren van het energieverbruik geeft jouw klant de mogelijkheid beslissingen te maken. De metingen worden opgeslagen in het nieuwe softwarepakket Energie Analyse. Het pakket maakt het mogelijk om meerdere gegevenspunten over een langere tijd te vergelijken zodat het energieverbruik beter kan worden geanalyseerd omdat het dan geen momentopname betreft. 

Ook interessant