Zoeken
Menu
Vier nieuwe productgroepen in assortiment Helukabel

Instrumentatiekabels en thermokoppelverlengkabels voor toepassingen in de olie- en gassector en de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelen- en drankenindustrie

Kabelfabrikant Helukabel boort nieuwe markten aan: met de instrumentatiekabels en thermokoppelverlengkabels voor toepassingen in de olie- en gassector en de chemische, farmaceutische en voedingsindustrie zijn vier nieuwe productgroepen uit voorraad leverbaar.

"De instrumentatiekabels worden overal gebruikt waar processen moeten worden aangestuurd en bewaakt: ze verzenden meetgegevens over bijvoorbeeld temperatuur, druk of doorstroomsnelheid en worden gebruikt voor het aansturen van kleppen, temperatuurregelaars en controlelampen", zo benadrukt de Duitse fabrikant. "Vooral bij installaties op het land, zoals raffinaderijen of chemische fabrieken, kunnen de afstanden tussen de controlekamer en het te besturen onderdeel (zoals een klep, controlelamp of sensor) erg groot zijn. Om een foutloze overdracht van signalen over deze lange afstanden te garanderen, zijn de kabels van Helukabel instrumentatiekabels ideaal."


Ook interessant