Zoeken
Menu
Optimale bescherming van glasvezelkabels in datacenters Bron: Legrand Nederland

Hij is er standaard in geel, maar op aanvraag ook in oranje of zwart. De Fiber Raceway van Legrand Nederland is de nieuwe kunststof kabelgoot voor toepassing in datacenters. Met het nieuwe kabelgootsysteem speelt Legrand in op het stijgende gebruik van glasvezel in datacenters.

Fiber Raceway is een compleet systeem van kunststof gele kabelgoten, met hulpstukken, voor de aansluiting naar de dataracks in datacenters. Voor de gevoelige glasvezelbekabeling die daar wordt toegepast, bieden de kabelgoten en bijbehorende hulpstukken de perfecte bescherming. Legrand biedt de kabelgoten aan in verschillende breedtes (30, 50, 100, 220, 300 en 600 mm), waarbij de uitvoering in 220 mm uniek op de markt is.

Eenvoudig aansluiten

Met het Fiber Raceway kabelgootsysteem speelt Legrand in op het stijgende gebruik van glasvezel in datacenters. Glasvezelkabels moeten immers gescheiden worden van materialen in koper en dus in een afgesloten geleidingssysteem geplaatst worden, beschermd tegen compressie en buiging. De kabelgoten en hulpstukken sluiten gemakkelijk op elkaar aan wat een makkelijke en tijdbesparende installatie garandeert. Moet het kabelgootsysteem veranderd of uitgebreid worden? Dan kan dat eenvoudig zonder de bestaande kabel te verwijderen of de installatie stil te leggen.

Volledig recyclebaar

Fiber Raceway is gemaakt uit granulaat Noryl en volledig recyclebaar. Het systeem is zero halogeen, veroorzaakt weinig rook en is zelfdovend in geval van brand. Het is UL94-VO en UL2024A gecertificeerd en ROHS-compliant. Alle producten werden vervaardigd conform ISO 9001 en hebben een garantie van 10 jaar.

Ook interessant