Zoeken
Menu
Nieuwe kabelleverancier maakt aankoop veilige kabels voor iedereen toegankelijk

Een nieuwe webshop biedt iedereen de kans om op laagdrempelige wijze kwaliteitskabels aan te schaffen. De Kabelleverancier.com verkoopt gecertificeerde kabels aan zowel professionele ondernemingen als particulieren die op een veilige manier installaties willen aanleggen. Doordat alle kabels in het assortiment van de webshop zijn gecertificeerd, kunnen klanten er zeker van zijn dat deze aan alle (veiligheids)eisen voldoen.

De kabels van De Kabelleverancier zijn geschikt om zowel in thuissituaties als op alle soorten bouwplaatsen toe te passen. Door de kabels tegen een scherpe prijs aan te bieden, wil De Kabelleverancier het voor nog meer partijen mogelijk maken om hun projecten van kwaliteitskabels te voorzien en zo Nederland nog iets veiliger te maken.

Advies op maat

De Kabelleverancier is een initiatief van Heinz en Inez van Dorp. Heinz van Dorp leidde dertig jaar lang een bedrijf dat is gespecialiseerd in kabelwerkzaamheden. Hij zet zijn jarenlange kennis en ervaring samen met zijn dochter in om iedereen van de beste kabels voor elke klus te voorzien. Particulieren en professionals kunnen vrijblijvend contact opnemen met de oprichters van de webshop voor advies op maat over de kabel(werkzaamheden) voor hun project.

Flexibele en snelle levering

Om afnemers van de gecertificeerde kabels zo goed mogelijk te ondersteunen, doet De Kabelleverancier er alles aan om de kabels zo snel mogelijk bij hen af te leveren. De verzending van kabels duurt één tot enkele werkdagen en is kosteloos bij een bestelling van € 200,– of meer. Daarnaast is het ook mogelijk om de kabels, na het plaatsen van een online bestelling, zelf op te halen bij het magazijn van De Kabelleverancier in Vlaardingen. In sommige gevallen brengt de webshop de kabels op verzoek van de klant zelf naar het opgegeven adres. Deze nadruk op flexibiliteit en snelheid van het afhandelen van bestellingen zorgt dat klanten de vaart in hun projecten kunnen houden.

Ook interessant