Zoeken
Menu
Nieuwe haspelafrollers voor bouwplaatsen en magazijnen

Alles voor technische bedrijfsbenodigdheden eenvoudig, snel en volledig vanaf één plek bestellen: dat is mogelijk met de meer dan 750.000 productaanbiedingen op het Conrad Sourcing Platform. Een merk daarvan is van een uitgesproken specialist voor kabels en leidingen: "Met Lapp hebben we een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van kabels, connectoren en geïntegreerde verbindingsoplossingen als handelspartner aan boord", zegt een verheugde Sandra Leipold, Senior Expert Product Manager bij Conrad Electronic.

En verder: "De haspelafrollermodellen Champion van Lapp zijn nieuw in ons assortiment en zijn het doorslaggevende hulpmiddel voor professionele en flexibele omgang ter plaatse met hoogwaardige kabels."
Kabelhaspels zijn er in allerlei formaten. Daarom heeft Lapp de Champion ontworpen in twee verschillende maten om alle gangbare haspels met een diameter van 150 tot 900 mm te kunnen dragen en kabels zonder beschadigen te kunnen afrollen. De naam zegt het al: de Champion 52 is er voor haspelbreedtes tot 520 mm, voor grotere afmetingen tot 670 mm is er de Champion 67. Bijzonder handig: dankzij de verstelbare rollen biedt de Champion ook ruimte aan meerdere kleinere haspels tegelijk!

De eenvoudig te monteren Champion is een krachtpatser: hij kan maximaal 200 kg dragen, maar is met 7,2 of 9 kg zelf een echt lichtgewicht. "Hiermee is het de lichtste haspelafroller op de markt, maar tegelijkertijd extreem robuust, duurzaam en uitgerust met onbreekbare rollen", zo benadrukt Eva Ly van LAPP. En de Champion blijft ook onder maximale belasting flexibel: dankzij de optioneel monteerbare zwenkwielen is elke locatie, zowel binnen als buiten, snel en eenvoudig te bereiken. 

Ook interessant