Zoeken
Menu
Snel en slim ruimte besparen in de meterkast Bron: Klemko

De komst van onder andere domoticasystemen, routers, modems en CCTV zorgt voor een steeds vollere meterkast. Mepac heeft daarom een universele montageplaat ontwikkeld die ruimte bespaart. De ‘476010’ biedt de oplossing om alles op een slimme manier weg te werken.

Slim in De Meterkast maakt efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte door een nieuwe dimensie toe te voegen aan het verwerken van apparatuur. De universele montageplaat past direct op de vlakke achterwand of middels speciaal ontworpen hulpstukken over de bestaande elektraleidingen. De plaat kan eveneens met de Mepac KBS klembeugel bevestigd worden aan de elektrabuis zelf.

Handig schuifsysteem

Dankzij een handig schuifsysteem plaats je randapparatuur vervolgens door middel van diverse hulpstukken veilig en snel op de montageplaat. Zo werk je eenvoudig en professioneel apparatuur en bedrading weg. Het Slim in de meterkast pakket wordt geleverd met alle bijbehorende slimme hulpstukken, zoals afstandshouders, steunpunten en klittebandogen.

De ABS montageplaat is even breed als een standaard groepenkast en halogeenvrij. Het complete pakket is ook makkelijk aan alle zijden uit te breiden met de bijgeleverde koppelstukken waarmee je meerdere platen naast elkaar plaatst.

Klembeugels

De montageplaat is over de elektraleidingen te plaatsen met afstandshouders, maar kan er ook gemakkelijk op worden geklikt door middel van de klembeugels. Schuif een schroefplaatje door de opening van de klembeugel en steek hem door de montageplaat heen. Aan de andere kant een boutplaatje om hem vast te zetten en hij is zo klaar om te bevestigen.

Ook interessant