Zoeken
Menu
Slimme stekkerdoos met eenvoudige bediening voor energiebesparing

Met een Smart Home installatie kan ook energiemonitoring snel en eenvoudig worden ingericht. LEDVANCE biedt een assortiment Smart Plugs die dit mogelijk maken: LEDVANCE SMART+ WiFi Multi Power Socket en SMART+ WiFi Plug.

De LEDVANCE SMART+ WiFi Multi Power Socket EU is een slimme stekkerdoos met eenvoudige bediening van verschillende apparaten via drie slimme stopcontacten en slimme USB-A en C poorten. Bovendien kan de Multi Power Socket ook eenvoudig via een wifi-verbinding worden aangestuurd en zo in bestaande apparaten in een smart home-systeem worden ge├»ntegreerd. 

De stekkerdoos voldoet aan hoge veiligheidsnormen tegen overbelastingsbeveiliging, overspanningsbeveiliging en de ingebouwde energiemeter bewaakt het energieverbruik van de aangesloten apparaten en houdt het energieverbruik bij. Het apparaat integreert conventionele elektrische apparaten in compatibele smart home-systemen en maakt het schakelen van conventionele lampen en andere elektrische apparaten mogelijk. 

De LEDVANCE SMART+ Plug en Multi Power Socket maken eenvoudige aansluiting van elektrische apparaten via een standaard stopcontact mogelijk, bewaken het energieverbruik van de aangesloten apparaten en volgen het energieverbruik via de LEDVANCE SMART+ WiFi app.

Ook interessant