Zoeken
Menu
Koninklijke Oosterberg breidt assortiment uit met elektronische beveiliging

Met ingang van deze maand breidt Koninklijke Oosterberg haar assortiment en diensten uit. Op de FireSafety & Security Beurs (13 & 14 april in De Brabanthallen in Den Bosch) werd een nieuwe businessunit gelanceerd. Onder deze nieuwe business unit vallen productgroepen als camera’s, alarmsystemen, brandbeveiliging, toegangscontroles en intercoms.

Deze producten in elektronische beveiliging ontwikkelen zich momenteel snel en zijn steeds nauwer verbonden aan ict en elektrotechniek. Een nieuwe markt, maar dus wel een die dicht tegen de elektrotechnische markt aan ligt. 

Jeroen Koenen, business unit manager elektronische beveiliging: “Natuurlijk willen we hiermee nieuwe klanten aantrekken, maar deze stap is ook voor een deel van onze huidige klanten interessant. Zij hebben een beveiligingsafdeling en bestellen alles nu nog via verschillende routes. Uit de vele gesprekken die ik heb gevoerd, komt echter duidelijk de behoefte naar voren om dit via een en dezelfde partij te kunnen doen; het zogenoemde one-stop-shopping.” 

De nieuwe businessunit van Oosterberg werd gelanceerd tijdens de FireSafety & Security Beurs in Den Bosch. Oosterberg kan met het huidige assortiment aan elektro- en beveiligingsmaterialen al veel producten leveren aan beveiligingsinstallateurs. Er worden de komende periode diverse merken toegevoegd. 

In combinatie met de assortimentsuitbreiding worden op dit moment ook nieuwe, gespecialiseerde collega’s aangetrokken. 

Ook interessant