Zoeken
Menu
Jeroen de Bruijn nieuwe CEO van ESTG

Jeroen de Bruijn (43) is per 1 mei de nieuwe CEO van ESTG, groothandel in duurzame e-installatieproducten. Oprichter Klaas Galama en Jacquiline Futselaar dragen de dagelijkse leiding van het bedrijf over aan de nieuwe directie, bestaande uit Jeroen de Bruijn (CEO), de CTO en CFO. Galama en Futselaar blijven betrokken als ambassadeur en aandeelhouders van ESTG, maar zijn niet langer operationeel betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. Met deze stap willen zij ruimte bieden aan ESTG om zich verder te ontwikkelen en te groeien.

ESTG startte in 2010 vanuit een garagebox van 10m2 in Elst (Gld) met de verkoop van producten die bijdragen aan een duurzame maatschappij (o.a. Solar, LED-verlichting en laadpalen). Na een aantal verhuizingen, met een steeds groter magazijn, is ESTG sinds juli 2020 gevestigd in Oosterhout (Gld) met een magazijn van ruim 12.500 m2. Vanuit Oosterhout bedient ESTG als internationaal distributeur ruim 7.500 professionals in 38 Europese landen. Naast Nederland zijn België, Frankrijk, Polen, Italië en Duitsland focuslanden van ESTG. 

Galama en Futselaar  geven aan dat ze de toekomst van ESTG onder leiding van de nieuwe directie vol vertrouwen tegemoet zien: “onze beslissing is een weloverwogen keuze geweest. We hebben veel gesprekken gevoerd en zijn ervan overtuigd dat Jeroen de juiste persoon is om ESTG naar de toekomst te leiden”. 

ESTG is voor Jeroen de Bruijn niet nieuw. Sinds september 2020 is hij actief als CCO en heeft het bedrijf inmiddels goed leren kennen. De komende jaren ligt de focus op verdere internationale groei en uitbreiding van het platform door middel van nieuwe duurzame best-of-breed producten die aansluiten op de strategie van ESTG. 

Ook interessant