Zoeken
Menu
Eerste Type 3-apparaatbeveiliging met push-in-snelaansluittechniek Tekst en beeld: Phoenix Contact

Het Plugtrab Sec-push-in-moduul van Phoenix Contact is het eerste Type 3-overspanningsbeveiligingsmoduul ter wereld met snelaansluittechniek. Dit moduul biedt een hoge mate van beveiliging voor de industriële voeding. Daarbij zorgt de push-in-aansluittechniek voor een snelle installatie van de producten zonder dat gereedschap nodig is.

De beveiliging van de industriële voeding verlengt de levensduur en verhoogt de beschikbaarheid van de installatie. Door de steekbare producten is de overspanningsbeveiliging eenvoudig te onderhouden en te testen. Met behulp van een steekbaar meldcontact is de bedrijfstoestand van het beveiligingsmoduul zowel ter plaatse als in de controleruimte te herkennen.

Als Type 2/3 beveiligingsmoduul met een nominale afleidstroom van 5 kA is deze overspanningsbeveiliging ook geschikt voor kleinere toepassingen in het outdoor-bereik, bijvoorbeeld voor buitenverlichting of alarmsystemen. Dankzij internationale certificeringen en toelatingen is een wereldwijde toepassing mogelijk. Het productassortiment omvat ook producten met schroefaansluittechniek. Diverse spanningsvarianten van 24 V tot 230 V AC/DC breiden de productfamilie uit.

Ook interessant