Zoeken
Menu
Drie-etage rijgklemmen met push-in aansluiting

Conta-Clip breidt het programma rijgklemmen met push-in aansluiting voor een kwadratuur van 2,5 mm² uit met de nieuwe PIKD drie-etage initiatorklemmen en meerdraads rijgklemmen.

Dankzij push-in aansluiting kan de draad gemakkelijk en snel zonder gereedschap worden ingestoken. De PIKD lijn is ontworpen voor een nominale spanning van 500 V en een nominale stroom van 20 A. De klemmen zijn bestand tegen een nominale overspanning van 6 kV. Ze voldoen aan overspanningscategorie III en vervuilingsgraad 3. De compacte rijgklemmen zijn 5,1 mm breed, 56,2 mm hoog en, afhankelijk van het model, 86 mm of 102 mm lang. Door hun slanke, hoge behuizingsgeometrie en draadinvoer vanaf de bovenzijde kan de beschikbare ruimte in schakelkasten optimaal worden benut. 

Meerdere modellen zijn leverbaar voor verschillende signaal- en stroomverdelingsscenario's: PE-klemmen, klemmen met verticaal aangesloten etages voor spanningsverdeling en gecombineerde PE- en doorvoerklemmen. Speciale kortere uitvoeringen met een kleiner aantal contacten worden geleverd met dezelfde hoogte om uniforme aansluitniveaus in krappe installatiesituaties mogelijk te maken.

Ook interessant