Zoeken
Menu
Nieuwe omvormers van Delta

Delta presenteert nieuwe M250HV zonneomvormers met hoog vermogen en hoogefficiënte driefase omvormers van de Flex-serie op de Duitse vakbeurs Intersolar 2021.

De nieuwe 250 kW-stringomvormer met ingangsspanningen van 550 tot 1500 V DC is speciaal ontworpen voor grote op de grond gemonteerde PV-installaties in het bovenste megawatt-bereik. Op de 12 MPP-trackers van de omvormer kunnen maximaal 30 DC-strings worden aangesloten. De ruime AC-aansluitbox is ontworpen om het aansluiten van de zware AC-kabel zo eenvoudig mogelijk te maken. "Voor de ontwikkeling van de M250HV is onze uitgebreide ervaring op het gebied van omvormers voor fotovoltaïsche systemen op de schaal van energiecentrales toegepast.", aldus Andreas Hoischen, senior director van de divisie Photovoltaic Inverters in de regio EMEA van Delta Electronics. "Het resultaat is een compacte, eenvoudig te installeren en onderhoudsarme omvormer die zelfs onder de zwaarste omgevingsomstandigheden betrouwbaar werkt." Extra functies zoals anti-PID en Pro Electroluminescence-functionaliteit voor het detecteren van problemen met PV-modules helpen EPC's hun PV-systemen optimaal in bedrijf te houden.

Volledig assortiment driefase omvormers

De Flex-serie is uitgebreid met vier nieuwe driefase omvormers: M15AM20AM30AM50A De nieuwe omvormers zijn een uitbreiding van de Flex-serie en ontlenen hun ontwerpconcept aan de M70A Flex, wat de complete serie uiterst betrouwbaar en compatibel maakt. De M50A is een technologische tweeling van de M70A, waarmee beide omvormers eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in grote dakinstallaties. Andere belangrijke kenmerken zijn 6 MPP-trackers voor maximaal 12 DC-strings voor de M50A, optionele DC SPD Type 1+2 en montage op de grond, een breed ingangsspanningsbereik, en meer.
De M15A, M20A, M30A Flex-omvormers zijn voorzien van een AC-stekkeroplossing voor snelle installatie, wifi-connectiviteit voor eenvoudige integratie in een draadloos netwerk en drie MPP-trackers voor meer flexibiliteit in het ontwerp van het fotovoltaïsch systeem. Deze kenmerken maken ze de ideale keuze voor toepassing in PV-installaties voor woningen en kleine bedrijven.

Ook interessant