Zoeken
Menu
Nieuwe noodstroomvoorziening voor licht kritische toepassingen Beeld: Summit Power B.V.

Summit Power introduceert de nieuwe line-interactive noodstroomvoorzieningen van Salicru Electronics. De nieuwe modellen zijn herkenbaar aan het strakke uiterlijk en zorgen voor een betrouwbare beveiliging tegen stroomstoringen en -uitval.

De ADVANCE–serie wordt hiermee gecompleteerd door aanvulling van de compacte ADVANCE-R in 1U-format en een staande uitvoering, de ADVANCE-T. De ADVANCE-R in 1U-format neemt zeer weinig ruimte in door de geringe inbouwdiepte van 216 mm en is leverbaar in een vermogen van 750VA, 1.000VA en 1.500VA. De apparatuur wordt op de ADVANCE-R aangesloten met vier IEC-C13 stekkers. De ADVANCE-T is leverbaar in vermogensbereik van 850VA tot 2.000VA. Tot slot is er nog de RT2 die leverbaar is met een vermogensbereik van 800VA tot 3.000VA.

Eenvoudig transformeren

Een hoog contrast uitleesvenster voorziet de gebruiker in één oogopslag van alle benodigde informatie over de status van de UPS. Door een draaibaar uitleesvenster en de twee stabilisatiesteunen wordt de ADVANCE RT2, met een inbouwhoogte in 2U-format, eenvoudig en snel getransformeerd tot een staande uitvoering.

De UPS ADVANCE-RT2 en T-modellen beschikken verder over een intelligente acculader, handmatige accutest, configureerbare uitgangen (8 x IEC-C13) en de autonomietijd kan worden vergroot door het bijplaatsen van externe batterijkasten.

Toepassingen 

Het gebruik van deze noodstroomvoorziening van Salicru leidt tot een lager stroomverbruik door een hoger rendement. De ADVANCE-serie is toe te passen als back-up voeding voor entry-level servers, routers, switches, hubs, access points, opslagapparatuur in dataracks, transactiesystemen en beveiligingstoestellen. 

Ook interessant