Zoeken
Menu
Lancering Handheld Nautiz X4 Foto: Shutterstock

Duranmatic introduceert de Nautiz X4 robuuste handheld computer van Handheld. De multifunctionele compacte handheld computer gebouwd voor de mobiele werknemer.

Duranmatic introduceert de Nautiz X4 robuuste handheld computer van Handheld. De multifunctionele compacte handheld computer gebouwd voor de mobiele werknemer. De Nautiz X4 zorgt voor het efficiënt en betrouwbaar verzamelen van gegevens in de meest veeleisende omgevingen. Het is een compacte en lichtgewicht handheld. Hij is ontworpen en ontwikkeld voor veldwerk bij zware omstandigheden zoals in warehousing , logistiek, transport, nutsbedrijven , field service , veiligheid en openbare veiligheid .

Met afmetingen van slechts 156 x 74 x 25,5 mm en een gewicht van 330 gram( 11,6 gram ), is de Nautiz X4 niet alleen ergonomisch maar ook één van de dunste en lichtste handheld computers in zijn klasse . De Nautiz X4 beschikt over een LCD met hoge helderheid  en zonlicht resistive touchscreen . Hij wordt geleverd met een high-performance 1D laserscanner of een 2D imager voor snel en nauwkeurig scannen. De Handlheld Nautiz X4  beschikt ook over een 5 megapixel camera met autofocus en LED-flitser.

De Nautiz X4 heeft een IP65 rating, wat betekent dat de handheld ongevoelig is voor stof en  bestand is tegen water. Het apparaat kan zowel worden gebruikt in een stoffige werkomgeving als tijdens een zware regenbui en kan worden afgespoeld als deze vuil is.  De X4 voldoet ook aan strenge MIL-STD-810G militaire testnormen. 

De robuuste handheld computer Nautiz X4 heeft een geïntegreerde  U-blox GPS-ontvanger met een professionele navigatie functionaliteit . Deze handheld biedt ook meerdere aansluitmogelijkheden , zoals high-powered 3G en uitstekende Wi-Fi-mogelijkheden. Het heeft een snelle 1 GHz processor, 512 MB RAM en 1 GB flash-geheugen en heeft een Windows Embedded Handheld 6.5 als besturingssysteem .

 

Ook interessant