Zoeken
Menu
Fluke lanceert nieuwe keuzehulp voor netvoedingskwaliteit instrumenten

Fluke heeft een nieuwe online Power Quality selectie tool gelanceerd. De tool kan gebruikt worden om zeker te weten welk instrument het juiste is om problemen met netvoedingskwaliteit en energie-efficiëntie eenvoudig op te sporen. De tool is te bereiken via www.fluk.nl/powerqualityselectietool.

Een slechte netvoedingskwaliteit is kostbaar. De problemen als gevolg ervan variëren van beschadigde apparatuur tot uitval van complete systemen. Daarnaast kunnen netvoedingsproblemen de productiviteitsopbrengsten verlagen en energiekosten verhogen. Daarom is het van essentieel belang om de juiste instrumenten te hebben voor het voorspellen, voorkomen en verhelpen van problemen.

Juiste instrument; beste resultaat

De nieuwe selectietool van Fluke is gebruiksvriendelijk en presenteert na het beantwoorden van enkele vragen via een meerkeuze-menu een passend advies over het juiste instrument. Op de website wordt vervolgens een grote hoeveelheid informatie over het betreffende product aangeboden. Denk hierbij aan artikelen, video’s en blogs van experts op dit vakgebied.

Door het juiste instrument voor netvoedingskwaliteit en energiebeheer te kiezen, kunnen zelfs de moeilijkst te traceren problemen met de netvoedingskwaliteit en de energie-efficiëntie opgelost worden. 

Resultaten op het gebied van energiebesparing, storing zoeken in voedingssystemen en de juiste budget investering in apparatuur liggen volgens Fluke "nu eenvoudig binnen handbereik."

Ook interessant