Zoeken
Menu
Elektrotechniek TV lanceert als eerste video- en kennisplatform voor professionals in bouw-, infra- en energie

Fedet, de belangenbehartiger van en voor ondernemers in de elektrotechnische sector, lanceert samen met haar partners het online video- en kennisplatform Elektrotechniek TV. Op zowel een eigen website als op social media presenteert Elektrotechniek TV informatieve en vermakelijke video’s voor beginnende en ervaren professionals in de branches elektrotechniek, bouw, infra en energie.

Het platform biedt alleen video’s uit de sector en voor de sector, zonder ongewenste en niet-relevante reclames. Elektrotechniek TV is vanaf vandaag te bezoeken via de website www.elektrotechniek.tv én te volgen op de social media- websites Instagram, Facebook en LinkedIn.

Vandaag de dag hoort een goed doordachte videostrategie onderdeel te zijn van elk content marketingplan. Het gaat om het bereiken van jouw publiek, het laten zien van je producten en het delen van kennis. Online ontstaan zo nieuwe mogelijkheden voor promotie en communicatie, naast alle reeds bestaande vormen.

“Onze sector dé schakel in de energietransitie, digitalisering en alle bewegingen die er zijn”, aldus Anne-Jaap Deinum, directeur Fedet. “Elektrotechniek TV helpt ons verder in de nieuwe wereld waar we naar toe gaan. Wij dagen je uit! Doe mee met Elektrotechniek TV en maak impact!”

Diverse mogelijkheden voor partners

Naast een standaard landingspagina en de mogelijkheid om ‘on demand’ video’s te kijken, zijn er ook categorieën om bezoekers te helpen zoeken. Denk hierbij aan categorieën als Elektra, Beveiliging of Verlichting. Bezoekers kunnen kiezen om anoniem de video’s te bekijken of een gratis account aanmaken. Met een account kunnen bezoekers meldingen ontvangen wanneer er, in gekozen categorieën, nieuwe video’s te bekijken zijn. 

Ook interessant