Zoeken
Menu
Beursnieuws Alles op zijn plek  met Bott

Iedere installateur kent het: je hebt een stuk gereedschap nodig, en het ligt zeker weten ergens achterin je bus. Maar waar? Zoeken kost tijd en is een van de grootste ergernissen die er zijn. Een goede bedrijfswageninrichting kan het probleem oplossen. Alles op zijn plek, hoe fijn is dat?

Bott komt met de nieuwe Vario3 bedrijfswageninrichting die vakmensen en servicetechnici perfecte opties biedt voor het opbergen van materialen en gereedschappen. Bott heeft ook nieuw ontwikkelde praktische elementen geïntegreerd voor een snelle en gemakkelijke ladingbeveiliging. 

Licht gewicht 

Door de aangepaste systeemmaten wordt de ruimte in het voertuig nog beter en benut. Ook kleine hoekjes worden nu gebruikt. Met een nieuw haaksysteem is het bovendien gemakkelijker om lading of gereedschap te borgen of zekeren door middel van een klemband die met één hand in een speciaal ontwikkeld profiel kan worden bevestigd. Zo blijft alles dus ook keurig op zijn plek. Het lage gewicht van Bott Vario3 bespaart veel brandstof. De nieuwe constructiemethode is zo’n 15% lichter maken dan de vorige generatie. Voor extra stabiliteit en veiligheid ontwikkelde Bott speciale en innovatieve aluminium profielen. Ze zijn bestand tegen sterke schokken, en in het geval van een aanrijding van achteren buigen ze mee, zonder hun vorm te verliezen. De Bott Vario3 voldoet aan alle relevante voorschriften voor het vastzetten van de lading en de sterkte en veiligheid ervan is getest in crashtests. 

Koffersysteem 

 e laadruimte van iedere bedrijfswagen wordt met dit systeem optimaal benut. De grotere opbergrekken van het bovengedeelte van de bedrijfswageninrichting bieden voldoende ruimte voor lades en koffers. Een nieuwe slimme oplossing is het volledig compatibele Systainer³ koffersysteem. Het is afgestemd op het assortiment van Festool en TANOS, maar er passen natuurlijk ook andere merken in. De sorteerkoffer voor kleine onderdelen van de Systainer³ productfamilie heeft een transparante deksel. Andere innovaties zoals de nieuwe VarioSlide kunststoflade bieden aantrekkelijke opbergmogelijkheden voor gereedschap. De lichte lade van aluminium en kunststof is uitgerust met een ergonomische handgreep en kan volledig worden uitgeschoven. Verdelers en een antislipmat zorgen ervoor dat de inhoud niet wegglijdt tijdens het rijden. 

Dubbele vloer 

Lange materialen zoals profielen, kabelgoten en buizen kunnen het beste worden opgeborgen in de nieuwe praktische accessoire voor lange voorwerpen met geïntegreerd trekkoord. Het geperforeerde wandsysteem maakt het mogelijk om haken en gereedschapshouders overal in de bedrijfswagen te bevestigen. Op verzoek kan Bott de uitrusting van de inrichting op de vloer verhogen. De ruimte onder de vloer verlengt het systeem met lades die gemakkelijk en ergonomisch van buitenaf toegankelijk zijn. De dubbele vloer module biedt effectieve antidiefstalbeveiliging, omdat ze van buitenaf niet zichtbaar zijn. 

Veiligheid en klanttevredenheid 

Veiligheid in kritieke verkeerssituaties en klanttevredenheid op lange termijn zijn de belangrijkste aspecten voor Bott. Het bedrijf heeft gedurende vele jaren specialistische ervaring opgedaan in bedrijfswageninrichting. Bott kan de nieuwe Bott Vario3 bestelwageninrichting precies volgens de ideeën, wensen en eisen van zijn klanten op maat leveren, en biedt hulp bij het aankoopproces. De Vario3 is te bekijken op de VSK2020 in hal 9. 

VSK 2020

VSK 2020

Van 4 t/m 7 februari 2020 in Jaarbeurs in Utrecht. Nu aanmelden via VSK.nl

Bezoek website

Ook interessant