Zoeken
Menu
Fudura en EVBox Group helpen bedrijven met verduurzamen

Fudura, leverancier van duurzame en slimme energie-infrastructuur, helpt organisaties met het verbeteren en verduurzamen van hun energieprestaties en biedt de juiste middelen tegen een vast bedrag per maand. EVBox Group, leverancier van flexibele en schaalbare laadoplossingen voor elektrische voertuigen, levert partner Fudura hiervoor een compleet pakket aan laadoplossingen.

Fudura helpt dagelijks ruim 25.000 organisaties energie en kosten te besparen. Naast verbruiksinzicht verzorgen zij de gehele energie-infrastructuur, waaronder transformatoren, meetinstallaties, schakelinstallaties en laadpalen voor elektrisch vervoer.

Sinds december 2020 werkt Fudura samen met EVBox om hun klanten een breder aanbod aan laadoplossingen te kunnen bieden. Zo kan de klant kiezen uit een enkele of dubbele EVBox BusinessLine met een maximaal vermogen van 11 kW of 22 kW per connector. Ook is het mogelijk de EVBox Troniq, EVBox Ultroniq of de uitbreidbare EVBox Troniq Modular te huren met vermogens van 50 kW tot 350 kW. Voor snelladers moet je normaliter een grote investering doen, maar met de verhuurpropositie van Fudura kunnen klanten dit geld in hun eigen bedrijfsvoering investeren. Naast installatie, beheer en onderhoud van de laadstations kun je bij Fudura ook terecht voor de bijbehorende energievoorzieningen en eventuele meters. Zo kan Fudura meegroeien in de laadbehoeften van de klant. Samen vergemakkelijken EVBox en Fudura de overgang naar elektrisch vervoer voor elke organisatie, klein of groot.

"EVBox is een professionele organisatie die weet hoe de markt beweegt en hier snel op kan inspelen. De AC- en DC-laders van EVBox zijn van hoge kwaliteit en met name de AC-laadpalen zijn erg scherp geprijsd. Ook zijn wij zeer te spreken over het persoonlijk contact met ons contactpersoon binnen EVBox. Een hele constructieve samenwerking", stelt Paul Lankamp, Business Developer bij Fudura.

Joey Fontaine, Senior Business Development Manager bij EVBox Group, zegt over de samanwerking: "Veel bedrijven staan aan de vooravond van verduurzaming van hun complete infrastructuur en moeten daarom veel belangrijke keuzes maken. Met het aanbieden van de juiste inzichten en daarbij behorende oplossingen neemt Fudura een unieke positie in de markt in. De combinatie van onze alles-in-één-laadoplossingen en de kennis en expertise van Fudura stomen deze bedrijven klaar voor de toekomst." 

Ook interessant