Zoeken
Menu
EVBox Group wordt partner van Climate Action

EVBox Group, leverancier van flexibele en schaalbare laadoplossingen voor elektrische voertuigen, gaat een samenwerking aan met Climate Action, een organisatie met een focus op het milieu en hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen. EVBox Group neemt dit jaar deel aan de Transport Transition Summit in mei, evenals aan het Sustainable Investment Forum in september.

EVBox Group wordt de officiële partner van Climate Action, een wereldwijd netwerk dat bestaat uit ruim 1300 NGO's in meer dan 130 landen. In de aanloop naar de United Nations Climate Change Conference (COP26), gehouden in Glasgow in Schotland, organiseert Climate Action het hele jaar door verschillende virtuele evenementen om het bewustzijn te vergroten en om vooruitstrevende bedrijven, organisaties en individuen samen te brengen.

"Sinds 2010 hebben onze laadoplossingen duizenden vooruitstrevende bedrijven over de hele wereld geholpen bij het uitrollen van elektrische mobiliteit en het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen. Ik ben er dan ook trots op dat EVBox Group samenwerkt met zo’n invloedrijke speler als Climate Action om het bewustzijn te vergroten en onze ervaring te delen voor een versnelde overgang naar een wereldwijde emissievrije economie. We hopen het publiek te inspireren met onze inzichten en streven altijd naar een productieve samenwerking tussen alle spelers binnen de sector. Alleen zo kunnen we de duurzaamheidsdoelstellingen halen en een gezonde planeet voor toekomstige generaties garanderen", aldus Kristof Vereenooghe, President & CEO van EVBox Group.

Transport Transition Summit

EVBox Group is aanwezig op de Transport Transition Summit om innovatieve oplossingen op tafel te leggen om de uitdagingen, veroorzaakt door klimaatverandering en de groeiende wereldbevolking, te bestrijden. Het evenement vindt (virtueel) plaats op 11 en 12 mei 2021. EVBox Group helpt vooruitstrevende bedrijven om samen te bouwen aan een verbonden, internationaal en emissievrij transportnetwerk.

Kristof Vereenooghe, President en CEO van EVBox Group, is keynote spreker tijdens een Climate Leaders Live-interview. Koen Noyens, Director of Policy for Electric Mobility (EU) van EVBox Group, neemt plaats bij een paneldiscussie over transportoplossingen voor een wereldwijde emissievrije economie.

De toekomst van vervoer

Al sinds het begin van de coronacrisis, kregen de luchtvaart en het openbaar vervoer het zwaar te verduren. Veel mensen zijn vaker hun eigen auto gaan gebruiken. Tijdens de Transport Transition Summit zal worden besproken hoe de wereldwijde pandemie de mobiliteit van mensen heeft beïnvloed. Dit evenement biedt de mogelijkheid om lessen te trekken uit de pandemie met het oog op de noodzaak van duurzame mobiliteit en transport. Daarnaast zal er een discussie plaatsvinden over hoe beleid, investeringen en innovatie kunnen worden gecombineerd om de nodige infrastructuur op te bouwen en in te zetten om de massale uitrol van duurzame mobiliteit te kunnen ondersteunen.


Ook interessant