Zoeken
Menu
Digitale infrastructuur moet opgewassen zijn tegen vele situaties Foto: persbericht Legrand

Een digitale infrastructuur in de open lucht of in de chemische en petrochemische industrie kan veel te verduren krijgen. Hoe bescherm je zulke netwerken op een verantwoorde manier. De Zucchini RCP IP68 railkoker die Legrand Nederland onlangs heeft gelanceerd, biedt uitkomsten.

Het nieuwe product van Legrand, de Zucchini RCP IP68 railkoker, kan worden gebruikt voor transport van energie met een vermogen van 630 tot en met 6300 Ampère.  

Onderdompeling

Het systeem biedt eveneens oplossingen wanneer er zich een situatie voordoet waar onderdompeling kan voorkomen. “De IP68 beschermingsgraad zorgt voor een betrouwbare oplossing voor het transporteren van hoge vermogens in extreme omstandigheden, omdat hij beschermd is tegen binnendringen van vaste voorwerpen en beschermd is tegen onderdompeling onder druk”, legt Legrand uit. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de SCP IP55 railkoker kan deze direct worden gekoppeld aan de RCP IP68 railkoker.

Bescherming tegen dieren en de zon

De nieuwe railkoker is standaard ingebouwd met functiebehoud bij brand en biedt bescherming tegen (knaag)dieren en insecten en aantasting door schimmels. Ook UV heeft geen effect op deze railkoker die hier bescherming tegen biedt. 

Ook interessant