Zoeken
Menu

Crestron heeft meer details vrijgegeven van haar nieuwe 7”-inbouwaanraakscherm, TSW-750. Het design met glazen aanraakpaneel zonder randen is een ruimtebesparend scherm met een eigentijdse look, Core 3 UI-graphics en ultraperformante videoprestaties.

“Het nieuwe TSW-750-scherm van Crestron combineert technische functies met een design,” aldus Robin van Meeuwen, Managing Director bij Crestron UK. “Een enkele Cat5 zorgt voor de nodige kracht, controle, H.264-video en Rava™ SIP-intercom. Voorts pakt het scherm uit met een hoge resolutie en helder display binnen een dun profiel. Ideaal dus voor eigentijdse woningen en moderne kantoorgebouwen.”

Met een capacitief 7”-aanraakscherm en vijf zacht aanvoelende toetsen, levert het de ultieme ervaring in een discreet, ruimtebesparend design.

Core 3 UI biedt Crestron-programmeurs de mogelijkheid om dynamische aanraakinterfaces te ontwerpen om alle aspecten van een geïntegreerd intelligent huis met een nooit geziene snelheid te beheren. Het resultaat geeft eindgebruikers ook de nieuwste dynamische interfaces, die zich intuïtief laten gebruiken.

De TSW-750 beschikt over vijf toetsen die de gebruiker snel toegang geven tot de meest gebruikte functies. De toetsen zijn gelabeld met pictogrammen voor de functies ‘Power’, ‘Home’, ‘Lights’, ‘Up’ en ‘Down’. Elke toets kan echter geprogrammeerd worden via het controlesysteem voor functies. De capaciteiten op het gebied van streaming video maken het mogelijk om feeds van beveiligingscamera’s en andere videobronnen via het netwerk weer te geven op het aanraakscherm. Dankzij native ondersteuning voor de formaten H-264 en MJPEG kan de TSW-750 live videobeelden van webcamera’s en servers weergeven.

De RavaTM SIP Intercom-technologie maakt handenvrije VoIP-communicatie mogelijk tussen om het even welke Crestron-aanraakschermen met Rava-technologie. Rava werkt over het Ethernet en ondersteunt 2-richtingsintercom, video-intercom, paging en kamercontrole zonder bijzondere bekabeling. De VoIP-functie kan ook worden gebruikt door de integratie met een SIP-compatibele IP-telefoon of SIP-server. Zo wordt een handenvrije telefoonfunctie mogelijk, compleet met verkorte nummers, weergave oproeper, aangepaste beltonen en andere extra’s. De ingebouwde ruisonderdrukking zorgt voor true-duplex-prestaties met een heldere spraakcommunicatie dankzij de geïntegreerde microfoon en luidsprekers van de TSW-750.

De TSW-750 laat zich gemakkelijk installeren over een standaard Europees stopcontact. Het kan ook rechtstreeks op muren en andere oppervlakken worden aangebracht over een uitsnijding van 60 mm hoog en 86 mm breed. Geïnstalleerd steekt het nauwelijks 0,8 cm buiten het montageoppervlak uit en wordt het met magneten op de beugel gehouden. Zichtbare schroeven zijn er dus niet, om een ultrazuiver uitzicht te garanderen.

Ook interessant