Zoeken
Menu
KNX en TVVL bundelen krachten

KNX Nederland is verheugd te mogen aankondigen dat de organisatie een nauwe samenwerking aangaat met TVVL waarbij TVVL de marketing- en secretariële werkzaamheden voor KNX zal uitvoeren. De twee verenigingen zijn actief in de installatietechniek in gebouwen en verwachten uit hun samenwerking voordelen voor hun respectievelijke leden, de sector én de maatschappij te behalen.

TVVL heeft een breed netwerk binnen verschillende disciplines in de installatietechniek zoals HVAC, elektrotechniek, waterinstallaties en meer. KNX focust zich op de markt van smart homes en gebouwautomatisering. TVVL biedt KNX een platform om innovaties en vernieuwingen te delen onder een bredere en toch relevante doelgroep. Daartegenover biedt KNX een verdiepingsslag en expertise op het gebied van gebouwautomatisering binnen het ledenbestand van TVVL. De kruisbestuiving die zal ontstaan uit de samenwerking zal nieuwe energie en ontwikkelingen brengen die van belang zijn binnen de verenigingen en de markt.

Aard van de samenwerking 

TVVL zal de marketing- en secretariële werkzaamheden voor KNX in haar beheer nemen. De groeiende ambities en benodigde capaciteit vraagt voor KNX activiteiten een verdere professionalisering en verbreding welke onder aansturing van TVVL verder ontwikkeld zal worden. De ervaring met marketing- en secretariële werkzaamheden voor verschillende verenigingen binnen de installatiesector en het uitgebreide netwerk van TVVL maakt deze vereniging uiterst geschikt voor deze taak.

John Lens, Directeur TVVL:“Het samenbrengen van de juiste mensen is essentieel om stappen te zetten in het ontwikkelen van kennis en stimuleren van innovatie. TVVL en KNX hebben aansluiting gevonden in elkaars netwerken en de ambitie om de sector te laten excelleren. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking.”

Rianne van Lieshout, Voorzitter KNX voegt daaraan toe: “Elektrotechniek is volop in beweging om onze bebouwde omgeving versneld te verduurzamen. KNX is een belangrijke sleutel om toekomstvasteoplossingen te realiseren als onderdeel in het grotere geheel van installatietechniek. De snelle innovaties en integratie van systemen vragen erom dat experts elkaar kunnen opzoeken voor kennisdeling en samenwerking. TVVL biedt de KNX professionals hiervoor een krachtig platform.”

Ook interessant