Zoeken
Menu
Beursnieuws VSK-beurs voor Hitma Instrumentatie in teken van gebouwautomatisering en drukbewaking

Op stand A041 in hal 10 van Hitma Instrumentatie draait het tijdens de VSK-beurs (4 t/m 7 februari 2020, Jaarbeurs Utrecht) om gebouwautomatisering en drukbewaking. Hitma besteedt aandacht aan slimme techniek voor utiliteitsgebouwen en optimale luchtkwaliteit in operatiekamers en cleanrooms.

Het Hitma-assortiment bestaat uit instrumenten voor klimaatregeling in ruimtes, luchtkanalen en luchtbehandelingskasten op basis van gemeten grootheden als temperatuur, relatieve en absolute luchtvochtigheid, luchtkwaliteit (CO2 en VOC) en flow. Hierbij kan gedacht worden aan sensoren, schakelaars, slimme thermostaten en ruimteregelaars om het perfecte binnenklimaat mee te creëren, gebruiksgemak te realiseren en energie te besparen.

Produal Wireless range

Het Produal Proxima Mesh-systeem is een nieuwe draadloze technologie voor moderne, intelligente gebouwen. Het systeem is uitgerust met ingebouwde temperatuur-, CO2- en vochtsensoren waarmee luchtcondities extra nauwkeurig gemeten en geregeld kunnen worden.
Dankzij een intelligente MESH-netwerkverbinding wordt alle data via de kortste en meest efficiënte weg met het gebouwbeheersysteem gedeeld. Wanneer onverhoopt het signaal wordt gestoord, dan schakelen de transmitters automatisch over naar een andere frequentie.  
De systemen zijn eenvoudiger te installeren, programmeren en beheren dan bedrade technieken. Ze zijn flexibeler en mobieler, zonder concessies te doen aan de betrouwbaarheid.

Touchscreen display ATM420 voor overdruk- en onderdrukbewaking 

Het ATM420 touchscreen display voor audiovisuele over- en onderdrukbewaking voor cleanrooms, operatiekamers of isolatiekamers/ patiëntkamers kleurt groen als het drukverschil in orde is en rood als er actie moet worden ondernomen.

Daarnaast heeft het display een ingebouwd akoestisch alarm met instelbare vertraging en acceptatiefunctie. De ATM420 kan één of twee afzonderlijke drukverschillen bewaken. Zo kan er met één display tegelijkertijd een sluis en een ruimte worden bewaakt. De alarmering kan buiten bedrijf worden gezet. Het display heeft een geïntegreerde inbouwdoos, vernieuwde firmware en een optionele Modbus-uitgang voor het GBS. 

VSK 2020

VSK 2020

Van 4 t/m 7 februari 2020 in Jaarbeurs in Utrecht. Nu aanmelden via VSK.nl

Bezoek website

Ook interessant