Zoeken
Menu
Seminar over draadloze gebouwautomatisering

Door gebouwgebonden installaties zoals verlichting, zonwering, verwarming, koeling en ventilatie vraaggestuurd en per ruimte te regelen, wordt een optimaal binnenklimaat gerealiseerd en het energieverbruik teruggebracht. Steeds vaker maakt men hiervoor gebruik van geavanceerde gebouwautomatiseringsproducten. Tijdens een special seminar, georganiseerd door Hitma, worden prangende vragen beantwoord.

“Kunnen al die systemen ook draadloos worden aangesloten en wat betekent dat voor de betrouwbaarheid?”, is zo’n vraag. Of “welke voordelen biedt een draadloos systeem en waar moet je rekening mee houden?”
Op deze vragen geven gebouwautomatiseringspecialisten antwoord tijdens het seminar ‘Draadloze gebouwautomatisering’ dat op 20 november in Uithoorn wordt georganiseerd door Hitma en op 21 november in Antwerpen.
Tijdens het seminar komt ook het Produal Proxima Mesh-systeem aan bod. Dit is een nieuwe draadloze technologie voor moderne, intelligente gebouwen. Het systeem is uitgerust met ingebouwde temperatuur-, CO₂- en vochtsensoren waarmee luchtcondities binnen kantoorruimtes extra nauwkeurig gemeten en geregeld kunnen worden.

Gratis seminar

System integrators, adviesbureaus en installateurs die meer willen weten over draadloze gebouwautomatisering, kunnen 20 of 21 november deelnemen aan het Hitma-seminar ‘Draadloze gebouwautomatisering’.
Tijdens dit gratis seminar worden de mogelijkheden van draadloze gebouwautomatisering gedemonstreerd.  

Programma seminar:

·         Introductie draadloze gebouwautomatisering

·         Toelichting techniek en toepassingsmogelijkheden Proxima door specialisten van Produal

·         Praktijkdemonstraties waarbij de eenvoud van installeren, programmeren en beheren aan bod komen

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor het seminar via https://www.hitma-gebouwautomatisering.nl/seminar. Op de aanmeldpagina staat ook meer informatie over de locatie en het programma.

Ook interessant