Zoeken
Menu
Lancering nieuwe easyE4 en RMQ Flat Enclosure Bron: Eaton

Eaton komt binnenkort met twee productprimeurs voor de Benelux. Het betreft de volgende generatie van de succesvolle ‘easy’ besturingsrelais, de easyE4, en de nieuwe RMQ Flat Enclosure, de kleinste opbouwbehuizing in zijn soort, onderdeel van Eatons modulaire RMQ-assortiment.

Eaton presenteert de twee nieuwe producten tijdens Automation 2019, op 3 en 4 april in de Brabanthallen in Den Bosch, de vakbeurs voor procesautomatisering, systeemintegratie en besturingstechnologie.

EasyE4

De compacte besturingsrelais easyE4 is geschikt voor eenvoudige én complexere besturingstaken en is daarmee een goede keuze voor zowel elektro installateurs als engineers in de machinebouw. Dankzij de krachtige hardware, de uitbreidingsmogelijkheden en de vele communicatieopties, is de easyE4 als relatief besturingsrelais in een breed scala aan toepassingen en markten inzetbaar. De easyE4 werd eind 2018 in Duitsland geïntroduceerd en is nu ook in de Benelux beschikbaar. 

RMQ Flat Enclosure

De RMQ Flat Enclosure (slanke behuizing) is als flexibele en stijlvolle behuizing geschikt voor zowel noodstopknoppen, signaallampen en drukknoppen, als keuze- en sleutelschakelaars. De nieuwe opbouwbehuizing is beschikbaar met 1 tot 4 montageplaats(en) en geschikt voor zowel de RMQ M22 als de RMQ M30 frontelementen. De RG(B) LED-elementen ondersteunen intelligente machinebediening en maken individuele visualisatie van verschillende machinetoestanden mogelijk. 

Ook interessant