Zoeken
Menu
HyTEPS lanceert TPI&I: altijd direct volledig inzicht in de elektrische installatie

HyTEPS introduceert een oplossing voor Power Quality problemen in steeds complexere systemen: Total Power Insight & Improvement. TPI&I biedt doorlopend inzicht in de prestaties van alle onderdelen van de installatie en detecteert patronen, afwijkingen en potentiële problemen. Alle actuele data uit de installatie wordt via één heldere tool gepresenteerd. Zo hebben gebruikers altijd inzicht in de Power Quality-karakteristieken van de installatie. TPI&I onderscheidt zich niet alleen door de uitgekiende combinatie van hardware en software, maar ook doordat de klant tijdens alle stappen wordt ondersteund door de engineers van het HyTEPS Power Competence Center.

Op deze manier worden bedrijfszekerheid en veiligheid gewaarborgd, en kunnen rendement en energieverbruik van de installatie worden geoptimaliseerd. Ook kan er worden gecontroleerd op de naleving van normen zoals NEN-EN 50160 en BREEAM. Continue monitoring betekent ook automatisch dat meerdere aspecten van de nieuwe NEN1010:2020 deel 8-norm worden nageleefd. 

“Niemand zou zich zorgen moeten maken over schone, betrouwbare, veilige spanning en stroom,” aldus Jorlan Peeters, Managing Director HyTEPS. “Vooral het veiligheidsaspect krijgt te weinig aandacht. Met TPI&I helpen wij de betrouwbaarheid en het rendement van elektrische installaties vergroten. Zo ondersteunen we de installatieverantwoordelijke en maken we de energietransitie makkelijker.” 

Monitoring is altijd gebaseerd op specifieke klantbehoeften. Hierbij wordt ook gekeken naar onderlinge relaties tussen apparaten voor gegevensverzameling, zoals HyTEPS MFED (Multi Functional Energy Device). Verzamelde data wordt geaggregeerd, opgeschoond en geanalyseerd in de beveiligde HyTEPS-omgeving. 

Doorlopende rapportages en een dashboard, dat op maat kan worden ingericht, bieden altijd een actueel inzicht in energieverbruik en Power Quality-karakteristieken, zoals harmonischen, blindstromen en spanningsdips. Dankzij up-to-date inzicht in de werking en efficiëntie van de installatie kunnen vergaande analyses worden uitgevoerd en problemen tijdig opgespoord. Indien gewenst kunnen gegevens ook worden gebruikt voor prognoses, onderhoudsplanning, optimalisatie van de installatie en meer.

Na inbedrijfstelling blijven de experts van HyTEPS als ‘copiloot’ beschikbaar. Onze deskundigen kijken indien gewenst op afstand mee, bieden uitkomst bij vragen of problemen en adviseren over risico's, optimalisatie en verbeteringen.

Ook interessant