Zoeken
Menu
Theben introduceert nieuwe DALI Gateways

Theben is één van de toonaangevende fabrikanten van KNX-oplossingen voor de intelligente gebouwbeheer techniek. DALI speelt een belangrijke rol hierin. Vanaf heden heeft Theben twee nieuwe DALI Gateways aan het gebouwautomatisering assortiment toegevoegd.

De DALI-Gateway S64 KNX en DALI-Gateway S128 KNX sturen respectievelijk 1 en 2 kanalen met 64 deelnemers aan. Hierdoor kan de installatie efficiënter geïnstalleerd worden. 

Wat is dan het voordeel van de Theben DALI-Gateway S64 KNX en DALI-Gateway S128 KNX?

Allereerst efficiëntie en duurzaamheid in de lichtregeling. De basis functionaliteit van de DALI-Gateway is het sturen van de DALI-deelnemers. DALI-Gateway S64 KNX kan 64 deelnemers in 16 groepen aansturen en DALI-Gateway S128 KNX kan 2 x 64 deelnemers in 16 groepen aansturen. Door het grote aantal aan te sturen deelnemers zijn er minder DALI-Gateways per installatie nodig. 

Daar komt bij dat beide componenten toekomstbestendig zijn. Zowel DALI-Gateway S64 KNX en DALI-Gateway S128 KNX zijn DALI-2 gecertificeerd. Dit maakt de nieuwe DALI-Gateways van Theben uiterst geschikt voor ieder DALI project.

Ook interessant