Zoeken
Menu
'Slim' evohome­-systeem van Honeywell is 'nu nog slimmer'

Resideo Technologies komt met een aantal nieuwe features van het Honeywell Home evohome-systeem. Dit systeem stelt consumenten in staat de temperatuur in huis eenvoudig te regelen op locatie of via een app. Dankzij nieuwe, slimme features van evohome is de draadloze verbonden alles-in-een-oplossing nu geschikt voor bijna elk huishouden en elke toepassing. Zo helpt evohome huiseigenaren om hun comfortniveau tot in twaalf zones te beheren, vanuit één plek. Daarmee kan het huiseigenaren ook helpen besparen op hun energieverbruik en -rekening.

Resideo's evohome is ontworpen en geproduceerd in Europa, en combineert 130 jaar aan ingenieursexpertise met innovatieve smarthometechnologie. Zo levert het een oplossing die voor professionele installateurs eenvoudig te installeren is, en voor huiseigenaren eenvoudig in gebruik.

Krzysztof Meinicke, product director EMEA bij Resideo: "evohome biedt een betrouwbare en vertrouwde oplossing voor slimme zoneregeling, die intussen al door zo'n 100.000 installateurs professioneel is geïnstalleerd." 

De nieuwe evohome is een universele zone­oplossing die nu ook te gebruiken is in combinatie met een warmtepomp, maar is ook met traditionele en moderne hoogrendement combiketels, stadsverwarming en pelletbrandersb te gebruiken. De fabrikant claimt bovendien "verbeterde ketelprestaties dankzij gepatenteerde technologie die hoge keteltemperaturen beperkt en laat de ketel werken in zijn meest efficiënte modus. Dit omvat de mogelijkheid tot het uitschakelen bij warm weer tijdens de overgang tussen winter en zomer." 

Ook interessant