Zoeken
Menu

Op 1 juli heeft Niko een update van de Home Control app voor tablets en smartphones gelanceerd. De verschillende verbeteringen dienen de app gebruiksvriendelijker te maken voor bediening in huis. Integratie van de nieuwe remote control service maakt bediening van Niko Home Control buitenshuis mogelijk. De gebruiker krijgt feedback van de installatie, zodat hij ziet dat de aanpassing wordt uitgevoerd.

De app past zich nu automatisch aan de schermgrootte aan. Je kunt het scherm horizontaal en verticaal lezen. Gesplitste vensters op tablets en iPads stellen je instaat om tegelijk de ruimtes te bekijken en installaties bij te sturen. Of om twee schermen met energieverbruik naast elkaar te zetten (bijvoorbeeld huidig en maandverbruik of verbruik in kWh en euro).

Na installatie van de Niko Home Control gateway in de schakelkast hebben installateurs via deze service toegang tot alle functies van Niko Home Control. Om de kosten te beperken, zoekt de app automatisch naar een wifi-hotspot. Pas daarna komen 3G- of GPRS-netwerken in aanmerking.

Ook interessant