Zoeken
Menu
Nieuw en óntzettend handig: de slimme badkamerventilator Copyright: Soler & Palau

Deze badkamerventilator van Soler & Palau (S&P) heeft precies door wat er gaande is in de badkamer. Met een reële opvoerhoogte, maar toch de stilste in zijn soort: 26,5 dB(A). Volledig nieuw op de markt is de adaptieve hygrostaat: deze is zelflerend, waardoor hij onderscheid maakt tussen veranderingen in de relatieve vochtigheid in de atmosfeer, en veranderingen in de relatieve vochtigheid door douche- en bad-gebruik. Anders gezegd: de ventilator reageert wel op gebruik van douche of bad, maar niet op vochtige lucht in de atmosfeer.

Bovendien is de SILENT DUAL voorzien van een bewegingssensor, zodat ook bij toiletgebruik de ventilator zijn werk doet. De nalooptijd is uiteraard instelbaar, zodat een frisse en droge ruimte wordt gewaarborgd. Er kan zelfs worden gekozen voor continubedrijf, waarbij de ventilator schakelt tussen hoog en laag-stand, zodat altijd voldoende ventilatie is gegarandeerd.

Plug & play

De unit is geheel voorgeprogrammeerd en dus plug&play: geen schakeldraad, slechts een fase en een 0. De efficiënte motor zorgt voor een laag opgenomen vermogen: maximaal 8 Watt. De serie biedt 3 capaciteiten: 90 m3/h (SILENT DUAL 100), 170 m3/h (SILENT DUAL 200) en 235 m3/h (SILENT DUAL 300).

Ook interessant