Zoeken
Menu
Na de kroket nu ook muziek uit de muur Foto: persbericht Busch

Tegenwoordig kun je muziek op talloze manieren beluisteren en versterken. Zo heb je de ouderwetse radio, stereotoren, draadloze boxen en dockingstations. Busch heeft nu iets nieuws op de markt gebracht, je kunt nu je muziek letterlijk vanuit de muur afspelen.

De Busch-Radio BTconnect speelt je favoriete muziek af via de contactdoos in de muur. Dit product bevat een complete RDS FM-radio voor inbouwmontage. Hiermee kun je alle muziek die je wilt luisteren afspelen. Ook kun je je eigen geselecteerde muziek van je smartphone beluisteren via de Bluetooth-streaming. 

Helder geluid

De BTconnect beschikt over een geïntegreerde digitale versterker. Deze draagt samen met de bijpassende inbouwluidspreker bij aan een mooie akoestische weergave. Een leuke bijkomstigheid is dat het systeem met zowel een lichtschakelaar als een bewegingsmelder kan worden ingeschakeld.

Het systeem is geschikt voor vrijwel alle Busch-Jaeger schakelaarprogramma’s. Het product heeft een verlicht, grafisch display. Daarnaast wordt er gewerkt met een intuïtieve bediening met acht voorkeurszenders en herkent het product het laatst verbonden Bluetooth-apparaat.

Geen inbouwradio nodig?

Ook is er gedacht aan de consumenten die geen inbouwradio nodig hebben. Je kunt namelijk met de Busch-Bluetooth Receiver muziek via de smartphone streamen. De receiver ontvangt de geselecteerde muziek via Bluetooth en speelt deze door de luidsprekers af. Dit product kan geheel zonder zichtbare kabels geïnstalleerd worden.

Ook interessant