Zoeken
Menu
FIBARO presenteert Walli Controller

Na de lancering in januari van de antracietkleurige Walli serie presenteert FIBARO een nieuw product voor de complete serie met slimme schakelaars en stopcontacten, de Walli Controller. De multifunctionele draadloze schakelaar kan overal geplaatst worden voor het activeren van scènes en het bedienen van verlichting, jaloezieën en elektrische apparaten. De Walli Controller is voorzien van de Z-Wave 700 chipset en te gebruiken met compatibele Z-Wave hubs en producten.

De Walli Controller kan verschillende apparaten bedienen waaronder schakelaars, dimmers, rolluiken en jaloezieën. Het apparaat kan tevens scènes activeren voor het bedienen van essentiële functies, bijvoorbeeld om het alarm in te schakelen of de toegangspoort te sluiten. Dankzij de presets kan de schakelaar eenvoudig aan de hand van een specifiek type apparaat geconfigureerd worden.

De slimme multicontroller is zo ontworpen dat hij overal past waar nodig. De schakelaar kan op ieder oppervlak geplaatst worden, bijvoorbeeld aan de muur, onder het bureau of op een nachtkastje. Het product wordt geleverd met dubbelzijdig tape en schroeven voor montage op een inbouwdoos. De schakelaar werkt op een lithium batterij en kan op een DC voeding aangesloten worden. Gebruikers kunnen de knop meer dan 7.000 keer indrukken op één batterij.

Met één druk op de knop activeert de scène om de ramen te sluiten en het alarm in te schakelen. Door twee keer te drukken schakelt de verlichting uit en sluiten de rolluiken. Gebruikers zullen de draadloze eigenschap van de Walli Controller zeker waarderen. Bijvoorbeeld als schakelaar bij de trap (hotelschakelaar) of als extra knop voor de verlichting bij een spiegel. De configuratie mogelijkheden zijn eindeloos, ieder verbonden apparaat in het smart home systeem is te bedienen. Met het modulaire FIBARO Systeem kan je geleidelijk meer apparaten toevoegen en de slimme toepassingen uitbreiden die de nieuwe knop voor je kan uitvoeren.

Unieke serie met slimme- en klassieke schakelaars en stopcontacten

De Walli schakelaars en stopcontacten vormen een complete serie met een unieke visuele weergave. Het design en materiaal zijn gecombineerd tot een bijzondere vorm met een ingebouwde LED-ring. De acht kleuren van de ring passen in ieder interieur. Walli Controller is verkrijgbaar in de kleuren wit en antraciet. In combinatie met de twee- of drievoudige afdekplaat kan de Walli Controller naast een ander bestaand apparaat uit de Walli lijn geplaatst worden.

Ook interessant