Zoeken
Menu

Crestron vormt haar stand op de Cedia Expo om tot het slimste huis op de beursvloer. Het bedrijf zal er haar volgende generatie integratie- en gepersonaliseerde automatisatietechnieken demonstreren, in een volledig functionele geïntegreerde thuisomgeving. Zo ontdek je er onder meer de revolutionaire Crestron Studio – Home Designer™ software, Crestron airConnect™, dat bewoners in staat stelt om persoonlijke kamerinstellingen te activeren vanop mobiele toestellen, Sonnex™ Multi-room HD Audio Systeem met Apple® AirPlay® ondersteuning, en touchscreens die met intercom zijn uitgerust.

“We geven de industrie een exclusieve blik op toonaangevende ontwikkelingen in een reële, hypermoderne thuisomgeving”, zegt Robin van Meeuwen, vicepresident sales en marketing van Crestron International. “We laten onze oplossingen op een interactieve manier zien, zodat de bezoekers zelf kunnen uittesten en ervaren.”

Crestron Studio - Home Designer™ Software
Deze software zorgt ervoor dat integrators ‘s werelds meest geavanceerde automatisatiesystemen sneller en gemakkelijker kunnen ontwerpen en programmeren. In een eengemaakte ontwikkelomgeving biedt Home Designer™ alles wat nodig is om ongelooflijke touchscreen GUI’s te maken en een geweldige gebruikservaring te leveren, terwijl het ook nog eens een substantiële vermindering van de programmeringtijd met zich meebrengt. De uitgebreide nieuwe ontwikkelingssoftware vereenvoudigt het vroegere lange werken aan systeem- en Tuinontwerp, en is backwards compatibel met bestaande programma’s, zodat oude projecten eenvoudig bijgewerkt en ondersteund kunnen worden.

airConnect
Op basis van Near Field Communication (NFC) technologie, maakt airConnect het mogelijk voor Crestrongebruikers om persoonlijke instellingen te activeren op een kamer-tot-kamer basis. Op die manier worden de instellingen voor verlichting, temperatuur, zonnewering, entertainmentsystemen en andere apparaten die op het besturingssysteem zijn aangesloten, geactiveerd zodra de smartphone zich in de buurt van de speciaal geprogrammeerde NFC tag bevindt. De flinterdunne tags zijn ongeveer 2,5 cm2 groot en kunnen makkelijk ingebed worden op handige en meerdere locaties, zoals achter knoppenpanelen, dimmers en schakelaars.

“We personaliseren de thuisbeleving, niet alleen voor elk project, maar nu ook voor elk gezinslid.’, zegt van Meeuwen. “AirConnect herkent wie het systeem gebruikt, en levert op magische wijze wat je wilt, wanneer je het wilt.”

AirPlay Support
Met behulp van Apple AirPlay, maakt het Sonnex Multi-room Audio Systeem het mogelijk om audio te streamen via een iPhone®, iPad®, of Macintosh® computer, naar elke kamer in huis, zonder dat je audiobronnen moet schakelen. Gewoon op ‘play’ duwen, en het werkt. Met één handeling kan iedereen zijn muziek afspelen in de kamer, zonder interactie met een touchscreen of een ander controleapparaat.

TSW Tablet-Style Touchscreen lijn
De ultradunne TSW-collectie is verkrijgbaar in 5, 7 en 10 inch modellen en biedt dezelfde goede prestaties als grotere touchscreens. Samen met een consistente elegante look, past deze perfect in elke kamer van het huis. Het touchcreen heeft ultraheldere hoge resolutie afbeeldingen, capaciteiten touchscreentechnologie, edge-to-edge glazen, een verbazingwekkende Core 3 UI™ vormgeving en streaming video. Alle modellen zijn eenvoudig te installeren op een standaard inbouwdoos om zo aan de eisen te voldoen van de meest veeleisende integrators, interieurontwerpers en technisch onderlegde eigenaars. Ingebouwde Rava™ SIP Intercom technologie zorgt voor extra gemak van volledige duplex-intercom, VoIP telefoon, en de functionaliteit om groepsoproepen te maken.

“Ons technisch team ontwerpt en creëert innovatieve technologieën voor de toekomst”, zegt Crestron vicepresident Technology, Fred Bargetzi. “We zijn de eerste geweest om verschillende baanbrekende technologieën te creëren, waaronder de eerste technologie voor digitale videodistributie. Nu zijn we de eerste om airConnect voor te stellen, opnieuw een visionair concept dat Crestron ontwierp. Op onze stand op Cedia kan je het komen bekijken.”

Het volledig functionele ‘Integrated by Design’-huis, en de nieuwste producten en technologieën die dat allemaal mogelijk maken, krijg je te zien op CEDIA EXPO 2012, stand #4324 in het Indiana Convention Center, van 6 tot 8 september 2012.

Ook interessant