Zoeken
Menu
Bits, Bricks & Behaviour 2019: Wat is de plaats van technologie? Tekst: FHI, Beeld: Getty Images

Ieder jaar organiseert de Nederlandse Branchevereniging voor Gebouw Automatisering (FHI) de conferentie Bits, Bricks & Behaviour. Het doel van de conferentie is om de ontwikkelingen binnen gebouw automatisering aan te kaarten en om eindgebruikers met leveranciers van producten en diensten in contact te brengen.

Dit jaar vindt de conferentie op 5 november plaats in Supernova van Jaarbeurs Utrecht.

Tijdens de conferentie worden gebouweigenaren, vastgoedbeleggers/-investeerders, projectontwikkelaars, directies en facility managers uitgenodigd om kennis te delen en besef te creëren over de mogelijkheden voor een duurzamer Nederland. Het technisch verbeteren van gebouwen is een uitermate actuele kans voor gebouweigenaren, facility managers en gebruikers. 

Ieder jaar komen er meer bezoekers naar Bits, Bricks & Behaviour. Piet van Veelen, Voorzitter van de FHI: “Samenwerking is de basis waarop we de uitdagingen van de komende decennia aan moeten gaan. Het klimaatvraagstuk dwingt ons tot integraal en coöperatief werken. We moeten ons de vraag stellen: "Wat is de plaats van technologie", wat willen we bereiken is een wezenlijke ethische vraag, die we vervolgens technologisch zo goed mogelijk moeten invullen".

Door de jaren heen heeft de Bits, Bricks & Behaviour zich ontwikkeld tot de conferentie om kennis op te doen over gebouw automatisering en gebouwbeheersystemen. Toonaangevende bedrijven presenteren zich in lezingen en op de informatiemarkt met producten, diensten en de noviteiten uit de branche.
Het doel van de conferentie is om de ontwikkelingen binnen gebouw automatisering aan te kaarten, maar ook om eindgebruikers met leveranciers van producten en diensten in contact te brengen. Gebouweigenaren, vastgoedbeleggers/-investeerders, projectontwikkelaars, directies, facility managers en andere stakeholders worden uitgenodigd om kennis met elkaar te delen en besef te creëren over de mogelijkheden voor een duurzamer Nederland.

De conferentie vindt tegelijk plaats vinden met het evenement Smart Homes & Intelligent Buildings. Bezoekers hebben toegang tot beide programma’s en de gemeenschappelijke informatiemarkt.

Meer informatie op: fhi.nl/bitsbricksbehaviour

Ook interessant