Zoeken
Menu

Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland, zal op dinsdag 24 september 2013 tijdens de vakbeurs Energie een toespraak geven en deelnemen aan een debat met de directeuren van Gazprom, Raedthuys Groep, SamenEnergie en TVVL.

In zijn toespraak Dhr. Verhagen in op enkele punten uit het Nationale Energieakkoord. Nederland wil namelijk goedkope kolencentrales sluiten en extra investeren in windmolens. Het Nationale Energieakkoord zorgt ervoor dat de energierekening de komende jaren stijgt. Aspecten die hierin naar voren komen zijn energiebesparing, duurzame energie, Europese regels en CO2-besparing.

Het debat zal gevoerd worden met Sytze van der Heijst (Gazprom), Arthur Vermeulen (Raedthuys Groep), Riksta Zwart (SamenEnergie) en John Lens (TVVL) en hierin komen deze aspecten in terug. U bent van harte uitgenodigd om mee te debatteren.

Aansluitend vindt de uitreiking plaats van de Spirit of Innovation Award 2013.

De beurs is van 24 t/m 26 september  a.s. in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Dit is de grootste vakbeurs op het gebied van energie in Nederland en er is tijdens deze dagen veel veel aandacht voor energiebesparing, zonne-energie en passief bouwen.

Ook interessant