Zoeken
Menu
LG introduceert een nieuwe versie van het LG NeON 2 Black zonnepaneel

LG Electronics introduceert een nieuwe versie van het NeON 2 Black zonnepaneel als toevoeging aan de N5-serie. Met deze upgrade worden aanzienlijke verbeteringen in de prestaties doorgevoerd zonder dat dit ten koste gaat van het compacte formaat.

De nieuwste versie van het LG NeON 2 Black paneel beschikt over een hoger modulevermogen van 355 Watt piek (Wp). Het zonnepaneel biedt bovendien een lineaire prestatiegarantie van minstens 90,1 procent na 25 jaar. Dit is 0,02 procent meer dan de vorige versies. Tegelijkertijd wordt de temperatuurcoëfficiënt opnieuw verlaagd tot 0,34 procent per graad Celsius. 

Geavanceerde technologie

LG gebruikt voor de N5-serie module Monocrystalline N-type cells, die ervoor zorgen dat er meer vermogen kan worden gerealiseerd. Deze betere prestaties kunnen ook voor de lange termijn gegarandeerd worden. "Met de introductie van deze nieuwe versie van ons LG NeON 2 Black paneel komen we tegemoet aan de wens van veel installateurs. Deze zonnepanelen zijn compact, eenvoudig te installeren, esthetisch aantrekkelijk en beschikken over meer vermogen", aldus Achmed Mohammed, Senior Sales Manager bij LG Electronics. "De verbeterde prestaties, samen met de 25 jaar garantie die LG biedt, geeft klanten de zekerheid dat ze investeren in geavanceerde en duurzame technologie waar ze jaren plezier van hebben.”

Ook interessant