Zoeken
Menu
Bundeling van krachten: IBC SOLAR AG en Van der Valk Solar Systems zijn vanaf nu distributiepartners

BC SOLAR AG, een wereldleider in solar (PV) systemen en energieopslag, breidt zijn portfolio van montagesystemen uit met innovatieve producten van de Nederlandse specialist Van der Valk Solar Systems. In deze samenwerkingsvorm bieden de twee bedrijven een allesomvattende portefeuille van hoge kwaliteit voor hun klanten in heel Europa.

Door in april het portfolio uit te breiden met montagesystemen van leverancier Van der Valk Solar Systems, biedt IBC SOLAR haar internationale klanten nu meer variatie en mogelijkheden om voor wisselende PV-installaties het juiste systeem te vinden. De producten van de Nederlandse fabrikant Van der Valk Solar Systems kenmerken zich door hun hoge kwaliteit, veelzijdigheid en snelle installatie. De ValkPro+ vormt een aanvulling op het montageportfolio van IBC SOLAR voor platte daken. 

"De sterke focus van IBC SOLAR op kwaliteit en het uitgebreide internationale netwerk van het bedrijf sluiten perfect aan bij de filosofie van ons bedrijf. We kijken uit naar deze succesvolle samenwerking waarmee we onze producten aan nog meer klanten binnen Europa kunnen aanbieden”, voegt Denis de Vette van Van der Valk Solar Systems hieraan toe.     

"We willen onze klanten zoveel mogelijk een optimale selectie van uitstekende producten bieden", aldus Antje Anzi, Director Solutions International bij IBC SOLAR AG. "We zijn verheugd over de samenwerking met Van der Valk Solar Systems, die ons bestaande portfolio op het gebied van montagesystemen compleet maakt."

Van der Valk Solar Systems legt de focus op de ontwikkeling en productie van solar montagesystemen voor zowel het woon- en bedrijfssegment als voor zonneparken. Binnen deze context werkt het bedrijf al enkele jaren succesvol samen met IBC SOLAR-dochterondernemingen uit Zweden en Nederland, IBC SOLAR AB en IBC SOLAR BV. Op basis van deze samenwerking besloot IBC SOLAR deze samenwerking te versterken, door haar portfolio uit te breiden met montagesystemen van Van der Valk Solar Systems. 

Ook interessant